Personvern

Line Westgaard arbeider for å ivareta ditt personvern når du benytter deg av våre tjenester.

All behandling og bruk av personopplysninger behandles i samsvar med personopplysningslov og -forskrift. Line Westgaard kommer ikke til å selge eller overlevere dine personopplysninger til tredjepart med mindre dette er nødvendig for å gjennomføre ordren/avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfelle. Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som finnes registrert om deg. Dersom opplysningene er uriktige, irrelevante eller ufullstendige kan du kreve dem rettet eller slettet. Du har også rett til å bli informert om alle de behandlinger av personopplysninger som foregår hos Line Westgaard. Vi har rutiner på å slette inaktive kontoer og epostadresser etter 6-9 måneder.

Hva bruker vi de personlige opplysningene dine til?

Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker den innsamlede informasjonen til å fullføre våre forpliktelser overfor deg og levere den servicen du forventer.

Vi trenger opplysningene for følgende formål:

– For å opprette din personlige brukerkonto hos Line Westgaard

– For behandling av bestillingene din

– For å via SMS sende informasjon om forsendelser

– For å sende deg markedsføringstilbud som nyhetsbrev

– For å kontakte deg dersom det oppstår noen problemer når vi skal levere varer til deg

– For å svare på spørsmål fra deg og for å informere deg om nye eller endrede tjenester

Informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel er en datapakke som sendes fra et nettsted og lagres lokalt i brukerens nettleser når brukeren besøker nettstedet. Når brukeren besøker det samme nettstedet senere, vil de lagrede dataene bli hentet frem fra informasjonskapselen og brukt til å tilpasse nettstedet etter brukerens tidligere innstillinger. Bravehearts | Line Westgaard bruker informasjonskapsler til å forbedre og forenkle besøkene dine på nettstedet. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlige opplysninger.

Du kan slette informasjonskapsler fra PCen eller smarttelefonen via nettleseren. Åpne Hjelp i nettleseren for å se hvordan du håndterer og sletter informasjonskapsler. Merk at du ikke kan bruke alle funksjonene som er tilgjengelige hvis du avslår bruk av informasjonskapsler.

Se personopplysningsloven for ytterligere informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *