Blogg,  Event,  Inspirasjon,  Kurs,  Livet som grûnder,  MOT,  STYRKE

Heldagskurs om historiefortelling, visionboard, mot og styrke.

Arrangør: Dagny PR – finner og forteller din historie og Line Westgaard Norway
NY DATO KOMMER! UTSATT GRUNNET CORONA VIRUS.

Få en forrykende start på det nye året gjennom å finne mot og styrke, den langsiktige visjonen for bedriften din, samt kjernen i det du ønsker å fortelle – slik at du kan skape helt unik merkevarebygging og markedsføring. Oksekunstner Line Westgaard inviterer sammen med mental trener og kommunikasjonsrådgiver i Dagny PR, Mayka Brevik, til et eksklusivt heldagskurs på ærverdige og rustikke Rustad gård i Ås.

DETTE VIL DU SITTE IGJEN MED:
En tydelig og langsiktig visjon for bedriften din.
En plan for hvordan du kan finne og fortelle historien om DIN bedrift, samt nye ideer og konkrete metoder for å gjennomføre dette på.
Inspirasjon og mot, latter og glede.

I tillegg får du denne dagen møte andre gründere og bedriftsledere i Oslo og Follo-området, slik at dere kan utveksle erfaringer!

FAGLIG INNHOLD:

1. Nært foredrag om styrke, mot og mål – med Line og Mayka sine personlige historier. Hvordan kan du finne en tydelig visjon, være ærlig ovenfor deg selv og stå stødig gjennom usikkerhet og kritikk?

2. Hvordan kan du finne en klar og motiverende visjon for din bedrift? Line tar deg gjennom det å lage «visionboard» på en enkel og lystbetont måte. Du lager ditt eget «visionboard.»

3. Hvorfor er historiefortelling effektiv markedsføring? Mayka viser deg hvordan du finner historien om akkurat din bedrift. Her får du oppgaver om historiefortelling, som er relevante for din bedrift.

PÅMELDING:
Det er begrenset med plasser, vi ønsker å komme tett på deltagerne og gi skreddersydde råd og tilbakemeldinger. Her er det altså førstemann til mølla som gjelder! Du melder deg på ved å sende en e-post til mayka@dagnypr.no og vil da motta faktura. Pris for hele dagen, inkludert kaffe, te, lunsj og snacks er 2500,-. Det er bindende påmelding.

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *