Blogg,  Inspirasjon,  Livet som grûnder,  LWN

Finn LWN hos Norwegian Styles

Idag feirer vi at samarbeidet med Norwegian Styles er i gang for fullt, og du kan lese et langt intervju med meg inne på bloggen deres her! «Kvinnen bak LWN».

Norwegian Styles er en nettbutikk som samler det beste fra Norsk design. De har utrolig mange flotte designere i nettbutikken sin!

Konseptet ble til høsten 2016 av Amalie Røyset Fjell og Guro Brynestad. Med «passion for fashion»! Dette er et todelt konsept som fokuserer på verdiskapning av norske varemerker og tilgjengelighet ut mot kunde.

Igår kom det ut en reportasje om de dyktige damene i Bergensmagasinet! Få den med deg her!
norsk design smykker line westgaard

Du kan lese inne på siden deres: «Det har vært en stor endring i varehandel, små butikker forsvinner sakte men sikkert og store kommersielle kjeder uten lokal tilhørighet tar over. Dette er en utvikling som skaper store utfordringer for nye aktører, i en ellers veldig konkurransepreget bransje. For forbrukeren vil dette resultere i at norsk mote blir vanskeligere å finne.
Dette har blitt vår misjon, å samle norsk design på en og samme plattform.»

Jeg er så enig, og det blir spennende å se hvor veien går videre. Jeg er ihvertfall glad for å være en del av denne gjengen!
Jeg digger jo bare veskene til MOO…. 
Og Anne Grete bak Amundsen Jewellry er bare så utrolig hyggelig og står på med sine sjarmerende, vintage pregede smykker. (Også bærer hun en okse!)

Ha en fin fredag! Og du… vi kjører tømmesalg på studs i begge nettbutikkene! Norwegian Styles kjører salget hele helgen, så langt lageret rekker, mens lageret mitt begynner å bli tomt og avsluttes ikveld!

Line

Facebook Kommentarer

Å dele gir glede!
Kommentarer er skrudd av for Finn LWN hos Norwegian Styles

Liker du det jeg skriver? Del, følg eller kommenter gjerne!