The Anxiety Tour Giclée

kr1,500.00kr3,500.00

Giclée av Line Westgaard. 192 gr. matt papir.
Pris inkluderer 5% kunstavgift på bilder over 2000,-

Finnes i formatene

21 x 30 cm (A4)  100 stk
29,7 x 42 cm (A3) 100 stk
42,0 x 59,4 cm (A2) 100 stk

Alle trykkene signeres og nummereres. Les mer på beskrivelsen.
Ønsker du det ferdig innrammet? Ta kontakt.

«Angst er en del av livet. Som kan komme å gå. 2020 var for meg et endepunkt, det toppet seg, men jeg fikk også endelig grep om det, transformert det til noe som ble bra. Det går an. Men det tar tid, og det tar mot. Masse mot og ærlighet. Dette kunstverket er laget som en konsertplakat.
Hvis livet var en rekke turneer, og konsertene livets høydepunkt eller livets nedtur, hva ville turneen hete? Hvilke sanger ville setlisten bestå av? Selger den ut, eller rekker man å avlyse? Noen ganger, blir man bare revet med…» Line W.

Nullstill
Kjøp nå med
Varenummer: I/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Giclée av Line Westgaard.

Giclée er en blekkutskrift av høy kvalitet produsert fra en digital fil. Utskriften blir gjort på en avansert storformatsprinter, på spesial papir.
Det benyttes pigmentbasert lysekte blekk , og produsentene garanterer en holdbarhet på minimum 100 år.

Alle trykkene signeres og nummereres. Motivet er trykket i begrenset opplag som gicléetrykk av arkiveringsstandard. Line forbeholder seg retten til å produsere og omsette plakater og andre, ikke arkivverdige reproduksjoner av samme motiv, samt «Unika» – Trykk som gjøres originale ved å tilføre elementer som gjør trykket helt unikt. Det kan være maling, tusj, kritt etc.

Facebook Kommentarer

Tilleggsinformasjon

Velg størrelse

A4, A3, A2