Nyheter

Om «Kvinneuke i Kamille», timeout, egenkjærlighet og hva er normalt?

«Men det var nødvendig for at lyset skulle komme seg inn i noen sprekker. Og for meg bunnet det i egenkjærlighet. Det å ta vare på seg selv, sånn ordentlig, er ikke alltid så lett før man presses til å virkelig ta grep. Sjelen roper temmelig høyt tilslutt.» … Fortsett å leseOm «Kvinneuke i Kamille», timeout, egenkjærlighet og hva er normalt?

Ari. Dagen idag er trist, men allikevel full av gode tanker og fine minner.

Ari 🌟 Dagen idag er trist, men allikevel full av gode tanker og fine minner. Det er alltid litt «rabalder» når du kommer til by’n – idag intet unntak. Nok et bevis på at du har spredd deg ut og inn i mange hjerter. Og … Fortsett å leseAri. Dagen idag er trist, men allikevel full av gode tanker og fine minner.

Heldagskurs om historiefortelling, visionboard, mot og styrke.

Arrangør: Dagny PR – finner og forteller din historie og Line Westgaard Norway NY DATO: August 2020 (dato kommer) Finn mot og styrke, den langsiktige visjonen for bedriften din, samt kjernen i det du ønsker å fortelle – slik at du kan skape helt unik merkevarebygging og markedsføring. … Fortsett å leseHeldagskurs om historiefortelling, visionboard, mot og styrke.

Å tørre å gjennomføre et mål selv om følelsene river

«A Night For Bravehearts» Konserten ble gjennomført 15 november. Jeg sitter å ser på opptak. Kjenner på kritikeren. Men han må bare gå. Jeg må flytte fokuset på det som var viktigst; Gjennomføringen av et mål satt med glede. For sanggleden, min egen, og gleden … Fortsett å leseÅ tørre å gjennomføre et mål selv om følelsene river