En amulett laget for å nå drømmen din.

Amuletten – et ornament som bæres for å holde fokuset på drømmen din. Et mantra, som får deg fortere dit du vil være.

rosegull kjede

Når vi setter oss mål – det er det jeg kaller drømmene mine – for en drøm er ikke lenger bare en drøm – jeg gjør de til mål.
Det betyr at de skal nås. Det starter jo ofte med en drøm, men når det gjøres om til et mål, finnes det også en vei å gå for å komme dit.

smykket «Amuletten» er oksen i midten av en krans av hjerter. Når jeg bærer den, husker jeg på å holde rett fokus, og jeg minnes hjertekraften – den som er helt ærlig og sann.
Tankens kraft er veldig kraftig. Men tankene våre har en tendens til å fly litt hit og dit. Og da blir det sånn med manifesteringene våre og.
Derfor synes jeg det er lettere med symboler som mantra. For det er lett å skli litt ut i hverdagens mas og kjas, og plutselig er man på en usann vei igjen. (Det er ikke feil det, for det er verdifull kunnskap og læring her og!)

Oksen er et mantra for meg, som gir meg mot, som gir meg styrke og tillit til å komme av sted mot det jeg drømte om, som nå er et mål.

Mange blir skuffet når de ikke når drømmen sin. Men hvis du ikke klarer å nå den – kanskje det finnes del-mål på veien?
Og kanskje, hvis du kjenner helt etter, er det noe annet som må på plass først.

Jeg har funnet ut at det å gå for drømmene sine, å gjøre hver og en til et mål, er en jobb som krever mye action, mental trening og tålmodighet. Og jeg må ta det alvorlig. Sette av tid, lage visionboards og lage strategi.

Men så gøy det hele er også… Når dagen kommer og målet er nådd – erfaringen og kunnskapen øker – tilliten til at jeg har kraften i meg og at livet faktisk spiller på lag med meg – er moro!
Men en ting er gleden over de STORE drømmene som manifesterer seg, en annen veldig vakker ting er de helt små. De som rommer familien, barna og feriene. Ikke glem å sette drømmemål for hverdagen. Det er jo flest hverdager vet du 🙂

Her er en liten Amulett-film. Laget for deg som fullt og helt er DEG! Fortsett å blomstre og gro, spre noen frø her og der, det blir det vakre blomster av 😉

Line

Ps.: Les mer på bloggen min, og meld deg på Nyhetsbrev – jeg trekker en Amulett blandt alle på listen min!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *