selvutvikling få det mer gøy
Blogg,  Inspirasjon,  Livet som grûnder

Å reise sammen med glede

Jeg er midt inne i en periode nå, hvor det skjer utrolig mye på det personlige plan.

Jeg utfordres, samtidig som jeg må endre, samtidig som jeg får et hav av aha-opplevelser hele tiden.
Jeg var på RosAWeekend i helgen – og det ble helt annerledes enn hva jeg trodde. Jeg skulle holde foredrag om MOT, noe jeg gjorde, men jeg hadde vel ikke forventet å få så mye igjen.
Av inspirasjon, av vennskap, av nettverk.

Det var helt rått.

Jeg digger selvutvikling, og det har gått hånd i hanske med smykkedesign og kunst.
Jeg startet på min beviste reise i 2008. Da tok jeg mitt livs viktigste valg; jeg skulle ha det BRA!
Jeg var lei av å være sliten, deprimert og jeg grein hele tiden. Det skulle så lite til for å vippe meg av pinnen.

Men det valget, så begynte jeg å tiltrekke meg ting som var mer rett. Det var nesten som å bli overkjørt av et lokomotiv – jeg måtte ta en skikkelig opprydning. Og jeg måtte velge å stå i det.

Nå er det 10 år siden. Mye har skjedd, og jeg føler jeg fremdeles er i en veldig utvikling. Og det er jo sånn… vi må aldri slutte å lære. Det er noe av det jeg synes er mest gøy – det å tørre å fortsette å lære!

Om livet mitt har blitt mer gøy? Absolutt!
Jeg tør mye mer. Jeg har satt frykt i baksetet, og sammen er vi jo på en kjøretur, men jeg lærer stadig å navigere bedre, og da er glede min følgesvenn, ikke frykten – for det var den i altfor mange år før.

Selvutvikling er å bli ordentlig godt kjent med deg selv. Og hvis du kjenner deg sliten, lei og egentlig begynner å bli både dårlig og tilogmed syk?
Da er det på tide å ta litt tak, for hverdagen må endres for at vi skal kunne takle den bedre, og uansett situasjon, så gjør det alt litt lettere å bære om du ser etter gøy og glede, i stedet for frykt og bekymring.

Et lite steg av mothet er alt som skal til – og jeg pleier ofte å skrive eller tegne ned ønskene mine. Som et tankekart for å rydde. Da får du oversikt og du kan velge å gå mot en eneste ting – for det får også ballen til å rulle!
Og velg den letteste veien, når ting er kjipest.

Du skaper hverdagen din helt selv – og du kan faktisk ha det bra, selv om noe er mindre bra. Fyll på vektskåla med gøy og la den synke helt ned.

Klem fra Line

Facebook Kommentarer

Å dele gir glede!
Kommentarer er skrudd av for Å reise sammen med glede

Liker du det jeg skriver? Del, følg eller kommenter gjerne!