Bruker du symbolikk?

Symboler – det finnes et hav av tegn som frembringer følelser. Bare se på emojis. Du har garantert en favoritt og en du kanskje ikke liker?
Jeg oppdaget hvilken effekt symboler hadde på meg i 2013.
Jeg skulle starte med kunst igjen, og trengte et ekstra dytt.
Oksen var den som dukket opp fra skuffen. Et totemdyr, som har gått ved siden av meg gjennom livets opp og ned. Symbolikk frembringer følelser, så velg ditt med omhu. Tenk på hva du trenger akkurat nå, for å komme deg et steg videre. Oksen symboliseret STYRKE i bunn, som en stødig og fokusert venn på veien. Men så viser den både kjærlighet, ærlighet og sårbarhet. Det har i hvertfall vært viktig for meg.

Nå er 2021 her. Hva vil det bringe? Hvilke mål har du og hvilket ord og følelse vil du affirmere? Jeg bruker symboler som affirmasjon i tillegg til tekst og ord. Men i en hverdag med fart – symbolet Okse – drar stadig frem det jeg trenger mest – styrke til å være ærlig. Mest av alt – ærlig med meg selv.

Line W.

Facebook Kommentarer