I MEDIA: Smykkedesigner Line Kristin Westgaard (39): – Etter at Ari Behn døde ble det annerledes

«Like ved Lysaker stasjon ligger kunstnerkollektivet. Her har hun flyttet inn sammen med billedkunstnerne Espen Eiborg og Espen Behn, samt designer Eline Dragesund. Hun har designet en egen kleskolleksjon som heter «Kitch Collection».

– Vi vil skape et arbeidssted for oss hvor publikum kan komme og se oss arbeide, slappe av og se kunst i fine omgivelser. Nå kan publikum booke tid når det passer, slik at smittevernreglene kan overholdes, forteller Westgaard«

Tusen takk for besøket i Kunstnerkollektivet, Inger Eide Nordseth og Ås Avis! Og for dere som har fulgt litt med.. JA! Jeg er 39 år! Ha ha – her florerer det mange rykter.. så rett fra kilden.. Dette er riktig! 🙂

Les hele artikkelen her: https://www.aasavis.no/smykkedesigner-line-kristin-westgaard-39-etter-at-ari-behn-dode-ble-det-annerledes/s/5-2-503752?fbclid=IwAR1b6q8uKdrO0neL02QCkuOR593lGKjZML5Wiuri1TQKZNPXJbZ1irR2Rs0&session=9535000d-ff78-4146-a7b5-efba64c67d54&access=granted

Facebook Kommentarer