Broken crayons still colors

Ny serie med fargerike okser er ute!
De er laget for å spre litt fargeglede.
Og ikke minst; det å kunne fortsette å farge… selv om fargestiftene har fått seg en knekk.
Jeg knakk hele «sullamitten» selv i 2019/2020. (For et par med dr…. år!)
Men jeg fargelegger fremdeles, og jeg lager meg et par nye mønstre… 🙂
(Og jeg lovte Ari å øve meg på farger.. så jeg øver og øver. «Farger er følelser, Line» sa han i fjor. Og det har jeg nå altså prøvd. Jeg som egentlig helst har operert i sort og gull, sort og hvitt…. Mulig det har vært et resultat av et sinn på vandring her.. men sånt ser man vel helst etter en stund.. jeg har ikke malt bilder i år, så jeg vet ikke helt hvor jeg lander… 🙂

Så får du avgjøre om du liker den nye kolleksjonen – JEG ELSKER DET – fordi prosessen med å øve på å bruke farger gir meg masse glede, og det er jo det som er viktigst 🙂

Line

Ta en titt HER for å se alle sammen.

Facebook Kommentarer