Oksesmykkene i nytt samarbeid | Galleri AD

Nå kan jeg endelig publisere det!
Idag ble det offentliggjort at et nytt samarbeid med Galleri AD er igang!
I «stallen» til Galleri AD finner du Ari Behn, Per Heimly, Espen Eiborg, Mikael Persbrandt, Håkon Bleken og Karl Erik Harr… og nå også meg! Yuhu! Klyper meg i armen, men det føles også veldig som å ha kommet hjem…

Jeg viste at 2019 skulle bli uforutsigbart… men akkurat hvordan viste jeg ikke. Og når vi bikket inn i 2019, var ikke dette i mine tanker.

Men så kom forespørselen fra Galleri AD, og det kunne ikke vært bedre!
Fra å nesten ha gitt opp i 2018, så får jeg i stedet denne muligheten. Det er et nytt skritt, en fantastisk mulighet og utrolig gøy!

Jeg hadde tatt en avgjørelse om å fokusere på kunst, og ikke fortsette det kommersielle hardkjøret det rett og slett har vært med smykkene mine de siste årene.
Det har vært lærerikt og spennende, men kreativiteten får kjørt seg… så det å la meg selv få puste, og la kreativiteten være en kanal for kunst, var et viktig og riktig valg.
Og min glede for å drive business, den fikk ny sjanse i firmaet Blomstertak, som jeg startet i 2011 med mannen min. Dette fimaet blomstrer veldig nå, og det gir meg en finfin balanse til å drive både som kunstner og som markedsfører.
Det er ganske deilig å være friere til å «bare» være kunstner!

Så nå blir 2019 veldig spennende for både meg og oksesmykkene!

 

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *