2019 – Hva bringer dette året?

Jeg går egentlig inn i 2019 med en følelse av uforutsigbarhet. Det er utelukkende positivt, men selvfølgelig litt skummelt.
Ting endrer seg, jeg endrer meg, og det har dukket opp noen nye muligheter.

2018 var et vanskelig år – det ble plutselig veldig mye som skjedde.
Jeg skulle etablere meg på nytt i nye lokaler på gården, flyttingen fra sentrum var bra, men det kom også opp noen utfordringer.
Maleribestillingene kom tettere, og jeg kjente på en enorm glede over å male. En periode ville jeg BARE male. Og jeg trengte nok sårt å være BARE kreativ også, ikke bare business-Line…

Så kom den største endringen for Blomstertak. Et firma jeg startet med mannen min i 2012, som han har drevet siden da, og jeg bygget videre på kunstbedriften min.
Jeg var fremdeles med-eier, markedsfører og heiegjeng – men så kom tiden da det firmaet vokste i rekord fart. (Vi ble faktisk Gaselle-Bedrift 2018!)
Våren 2018 ble 60% kjøpt opp av et annet firma, og jeg gikk ut av eiersiden.
Men i et firma som vokser dukker det opp muligheten for flere stillinger, og når konseptet vi allerede hadde laget skulle bygges videre ble det naturlig (og ikke minst spennende for meg) å ta et steg inn igjen. Og et større enn tidligere.

Så i september 2018 gikk jeg inn som Markedsansvarlig i Blomstertak. En stilling som krever litt mer struktur og tilstedeværelse.
Det er egentlig helt ok. En ny epoke.
Og ikke minst, dette er noe jeg kan og finner en enorm glede og kraft i!

Hva med smykkene tenker kanskje du?
De blir godt i varetatt, men nå på en litt annen måte.

Det er jo litt sånn, når du slipper tak i noe… lar det få lov å få flyt og ikke så mye press… så slipper faktisk annet bra til… Det blir et spennende år der og.
Og det blir kreativt! Og vet du, når du har jobbet med noe i over 13 år… så er det kanskje ok med en aldri så liten pause på en måte?

Det blir jo ikke pause forresten… det blir fremdeles hard jobbing – det ruller i blodårene våre her på gården. Grunderlivet skal fremdeles leves, læres og utvikles. Men fokuset blir ikke på designbedrift i denne omgangen.

Og så skal vi feire litt… for mange års hard jobbing får nå sin belønning, og det må vi også nyte.

Nettbutikken er fremdeles i sving, men ting vil ta litt mer tid. Derimot har jeg noen spennende planer – så følg med på forhandler siden min! Og sjekk innom Instagram for nyheter og dilldall, og blogging det blir det både her inne og over hos Blomstertak!

Ønsker deg en god uke – hvor hen du er i livet og i verden!

Og ja… podkasten måtte ha en desember-pause, men vi er snart tilbake!

Line

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *