Det viktige krydderet

Nix, det er ikke kanelen, eller pepper – i materiell form. Men det viktige krydderet i livets gryte – det er noe som peprer deg og gjør at du blir sterkere.
Jeg bygger bedriften min opp på noe som i utgangspunktet er materialistisk. Smykker. For noen overflødig, men for noen er det noe som gir en god glede.
Smykker har man laget i all verdens tid, og det har vært mye symbolikk i det.

Jeg er opptatt av dette.
Både dette med symbolikk, men også den gode gleden.

Alle historiene som dukker opp når «Oksen» diskuteres hadde jeg egentlig ikke forestilt meg. Jeg har samtaler med meg selv om temaet ( I am a crazy-cow ), men nå dukker det opp stadig fler og fler som relaterer til Oksen på sin helt egne måte – og det gir meg en enorm glede!

Jeg viste den rommet mye for meg, men at det kunne bli så mange historier underveis – ante jeg ikke.

Dette har blitt et smykke man kjøper for å unne seg noe ekstra. Og da er det en god-følelse integrert i kjøpet – og det synes jeg absolutt ALLE kjøp skal ha. Ikke kjøp noe med dårlig samvittighet. Og ikke kjøp noe du ikke er helt sikker på at du vil bruke mye!

Og så er det sånn, at livet kan både være en putrende gryte og en seig deigklump. Men det handler alltid om hva du gjør med det, hvordan du tar det.
Krydrer du den, eller lar du den forbli tam og uten smak?

Med så utrolig mye krydder å velge i, i denne verden, må vi huske på å bruke mulighetene våre – det er så mye livskvalitet i det!
Og du trenger ikke eie mye, ha god råd, leve her eller der, for å finne krydder som gjør akkurat deg og ditt liv spennende. Mulighetene finner du i verdiene og i hva som gleder deg.
Enten om det er å kjøpe seg et nytt smykke, synge (som er mitt sterkeste krydder), gå til en god frisør eller lage klipp/lim verksted i stua når det nå nærmer seg jul!

Å finne god følelsen i det helt små og det helt personlige – det er viktig.

Ha en fin lørdag – og gjør noe du kjenner du har veldig lyst til – det er i de stegene det skjer gode ting.

Line

Les mer om meg her.

 

Facebook Kommentarer

Merket med: ,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *