Å reise sammen med glede

Jeg er midt inne i en periode nå, hvor det skjer utrolig mye på det personlige plan.

Jeg utfordres, samtidig som jeg må endre, samtidig som jeg får et hav av aha-opplevelser hele tiden.
Jeg var på RosAWeekend i helgen – og det ble helt annerledes enn hva jeg trodde. Jeg skulle holde foredrag om MOT, noe jeg gjorde, men jeg hadde vel ikke forventet å få så mye igjen.
Av inspirasjon, av vennskap, av nettverk.

Det var helt rått.

Jeg digger selvutvikling, og det har gått hånd i hanske med smykkedesign og kunst.
Jeg startet på min beviste reise i 2008. Da tok jeg mitt livs viktigste valg; jeg skulle ha det BRA!
Jeg var lei av å være sliten, deprimert og jeg grein hele tiden. Det skulle så lite til for å vippe meg av pinnen.

Men det valget, så begynte jeg å tiltrekke meg ting som var mer rett. Det var nesten som å bli overkjørt av et lokomotiv – jeg måtte ta en skikkelig opprydning. Og jeg måtte velge å stå i det.

Nå er det 10 år siden. Mye har skjedd, og jeg føler jeg fremdeles er i en veldig utvikling. Og det er jo sånn… vi må aldri slutte å lære. Det er noe av det jeg synes er mest gøy – det å tørre å fortsette å lære!

Om livet mitt har blitt mer gøy? Absolutt!
Jeg tør mye mer. Jeg har satt frykt i baksetet, og sammen er vi jo på en kjøretur, men jeg lærer stadig å navigere bedre, og da er glede min følgesvenn, ikke frykten – for det var den i altfor mange år før.

Selvutvikling er å bli ordentlig godt kjent med deg selv. Og hvis du kjenner deg sliten, lei og egentlig begynner å bli både dårlig og tilogmed syk?
Da er det på tide å ta litt tak, for hverdagen må endres for at vi skal kunne takle den bedre, og uansett situasjon, så gjør det alt litt lettere å bære om du ser etter gøy og glede, i stedet for frykt og bekymring.

Et lite steg av mothet er alt som skal til – og jeg pleier ofte å skrive eller tegne ned ønskene mine. Som et tankekart for å rydde. Da får du oversikt og du kan velge å gå mot en eneste ting – for det får også ballen til å rulle!
Og velg den letteste veien, når ting er kjipest.

Du skaper hverdagen din helt selv – og du kan faktisk ha det bra, selv om noe er mindre bra. Fyll på vektskåla med gøy og la den synke helt ned.

Klem fra Line

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *