Drømmefanger i ørene

Dette er «Drømmefangere» som forsterker mot, så du lettere kan nå det du drømmer om. Mot må til. For ofte er drømmene skumle – og det skal de være, de av dette slaget. Men det skal ikke være så skummelt at du ikke klarer å starte på veien mot den. Ofte er det når man ser det endelige målet, at det blir for skummelt. Og da trekker man seg ofte. Veien til derimot – er fylt med goder og herligheter av det ene og andre slaget! Jeg lover! 🙂

Hvis du i stedet for å se direkte på målet/drømmen din ser mot neste skritt: Hva skal til for å bevege seg MOT målet fra der du er?

Du når sjeldent hårete skumle mål over natten. Det har jeg tilgode å høre om noen som har… «Overnatten» suksesser tar gjerne 10 år + hvis du kjenner til historien bak.

Men de små skrittene er ofte ikke så skumle.

Jeg har alltid hatt lyst til å stå på scenen å synge. Men helt fra jeg var liten har dette vært så skummelt, så jeg har unngått det. Alltid dukket det også opp andre ting på veien som gjorde at jeg kom meg unna, hadde en eller annen unnskyldning.
Da jeg var 30 hadde jeg en drøm en natt. Jeg sto på scenen og sang med kraft og styrke – det var så moro. Da ble den lille drømmen vekket til live igjen. Men jeg hadde fremdeles sceneskrekk.

Det jeg gjorde var å ønske meg sangtimer av mannen min, og det fikk jeg.
Første time sa jeg til Harriet: Jeg skal ihvertfall ikke opptre.
Men så gikk tiden, og jeg ble bitt av basillen – og plutselig sto jeg å skalv meg gjennom «De nære ting» på den lille scenen i kulturhuset.
Og så var det gjort. Men det var like skummelt. Og fremdeles, 7 år etter ER det skummelt! Men moro-faktoren, folka, musikken, kjolene – det overvinner skrekken frem til dagen kommer for å opptre. Da er nervene på høyspenn, men sånn er det bare. Jeg har lært meg å synge med nerver.

Men det lille steget – var å starte å øve. Og så vet man ikke hvor man ender opp – og helt ærlig – det er jo ØVINGEN som er morsom. Veien man går på – det er den som gir meg så masse! Idag har målet blitt å kunne underholde med sang. Jeg øver og øver, det er ikke lett, men det gir meg masse allikevel.

Så finn drømmen din, eller et mål du har lyst til å sette deg, og begynn. Du vil vite underveis om du går riktig. Du vil ende opp akkurat der du skal, og man kommer aldri helt i mål – så gled deg over å øve!

Idag tar jeg sangtimer hos Poprommet, hos Charlotte Jenssen, og bare koser meg! På siden av LWN har jeg dannet syngedamer.no .

En liten «portal» for syngeglade damer. Vet ikke hvor den skal hen, målet er ikke veldig stort enda, men at det er moro er det ingen tvil om – og at jeg trenger det for å utfordre meg selv og bli enda mer modig er det heller ingen tvil om. Alt skal ikke være så alvorlig. Men det skal nære, utfordre og glede 🙂

Line

Øredobber, som ser ut som drømmefangere – disse kan lages akkurat slik du ønsker! Med dine farger og dine stener.
(Pris på forespørsel, starter på 2400,-) Komponentene er perler og stener sammen med disse amulett øredobbene.

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *