Mandags inspirasjon om intensjon.

Hvis du leser sist blogginnlegg, får du vite hvordan jeg bruker kuben, hva den betyr for meg, og hvordan den bæres med intensjon.

Jeg skaper min hverdag med intensjon. Det betyr at jeg bruker tid på å starte dagen med et mål basert på en indre følelse. Jeg våkner og velger at dagen skal bli bra (for eksempel). Kraften i å velge at dagen skal bli bra i det du setter føttene på gulvet skal ikke undervurderes. Hvilken energi møter du familien din med da, kontra at du møter dem med «at dette her blir en vanskelig dag»?

Jeg vet jeg har kraft til å skape det jeg ønsker, og jeg ønsker mye ut av livet mitt. Men det er jo ikke alltid like enkelt! Noen ganger går jeg bort, i alt som skjer. Men så stopper det opp, og jeg må finne veien igjen. Ofte ser jeg det først når jeg oppdager hvilken påvirkning jeg har på mine nærmeste.
Da er det godt med små verktøy, som hjelper meg tilbake igjen.
Det er aldri feil å vandre litt, det skjer veldig mye når man er ute på «tur» – det er der det er mest lærdom. Så det er jo aldri feil, men det er ikke alltid like moro 🙂 Men det er rart det der, at ting som ikke var så moro, ble viktig lærdom som du plutselig får bruk for i en annen situasjon. Det kan gå flere år, men plutselig kan en tanke av takknemlighet suse inn – for hadde du ikke hatt den erfaringen du har – kunne det gått enda verre denne gangen.

Jeg har mange verktøy å jobbe med – verktøy som får meg videre, og verktøy som passer til alle anledninger. Smykker, og oksen som symbol, er en av dem – og jeg kommer til å dele mer av disse verktøyene med deg fremover.
Kanskje du kan inspireres til å finne nye eller finne frem og stole på dine egne verktøy og?
Små ritualer du gjør, som bare du vet om, eller noen du har hatt lyst til å prøve?

Jeg tror, og vet av erfaring, at disse verktøyene og ritualene, gjør at vi ikke går sånn på autopilot, og det gjør at vi blir enda bedre kjent med oss selv.

Og jeg tenker, at når vi har fått dette ene livet akkurat nå; hvorfor ikke bruke det til å utforske akkurat din kapasitet – på grunnlag av hvordan du har blitt frem til nå?
Livet er ikke alltid moro – men det går fint an å strebe etter at det skal være det. Og at det som skjer, kan du velge hvordan du reagerer på – og at akkurat den reaksjonen har ALT å si for fremtiden. Utfallet av situasjonen kan være ufattelig kjip – men styrken du kan finne – kan ha all verden å si for deg, for de rundt deg – tilogmed for den fremmede damen du plutselig smilte til. Et smil kan snu en verden.

Ha en fin uke!

Mandag – minfavorittdag! Nye muligheter, ny start – YES!

Line

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *