Et helt nytt smykkemerke, en helt ny kolleksjon tar form og jeg gleder meg til 2018.

Jeg har latt dere ta en snik kikk på IVY BLACK. En helt ny greie, og et helt nytt materiale! For meg ihvertfall, og jeg har søkt rundt – jeg tror ikke det er så mange som er med på denne måten å lage smykker på her til lands.

Jeg har i samarbeid med Ernst Albrigsten på Edelmetallstøperiet prøvd å få til en helt svart kolleksjon – og nå har vi klart det! Yuhu! Jubel i taket når de første smykkene kom! Veldig gøy!
Denne metoden gir meg også en unik mulighet til å lage en rimeligere kolleksjon, og fremdeles ha en stor del av produksjonen min her i Norge.

tøffe nye smykker til fin pris.
Sort ring, tøff ring til dame. Vi har en helt ny kolleksjon hvor vi blander sølv og sort resin. Denne ringen er nydelig sammen med vår klassiske dråpering i sterlingsølv eller gull.

IVY BLACK presenteres i sin helhet først til forhandlere i begynnelsen av 2018, så blir de tilgjengelig i nettbutikken etterhvert!

I tillegg til IVY BLACK, og basiskolleksjonene FACETS OF LIFE, AMULETTE, CUBE og BULL, vil 2018 få følge av DAILY GLAM, prikken over i`en i smykkegarderoben din!

Det gledes! Det morsomste jeg vet er å skape! Se for meg han eller hun som skal bære smykket, oppdage og inspireres av symbolikk, historie og hendelser. Det er det som er min drøm, og jeg velger den hver eneste dag, for den er med på å ta meg videre – og ikke bare som smykkedesigner, men jeg oppdager stadig nye sider ved meg som menneske også.

Line W.

De tøffeste smykkene finner du her! Design og symbolikk som fremmer og feirer mot, ærlighet og historier som former oss som menneske.

 

 

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *