Når vi legger ned showrommet i Ås sentrum, hva skjer egentlig da?

Det har kommet noen tilbakemeldinger, og det er litt uklarhet i hva som skjer og hvordan man nå skal kunne få se hele utvalget av smykkene og kjøpe de, nå som vi stenger showrommet i Ås. Dette gjelder jo aller mest dere som bor i nærheten og har benyttet dere av mulighetene showrommet har.

Så her er en liten oppklaring, og en kikk inn i planene mine.

23 desember stenger jeg dørene til lokalet jeg har leid siden 2015, i Ås sentrum.
Dette har fungert som base, med kontor og showrom. Noen ganger har jeg hatt faste åpningstider, andre ikke, kun med avtale – og per idag er det åpent hver mandag og onsdag 11 -17. Det fortsetter vi med frem til 23 desember – med utvidet åpningstid tettere opptil Jul. Det vil dere finne inne på Facebook.

Hva skjer etter Nyttår? Da flytter jeg basen min til gården jeg bor på. Det har blitt behov for større produksjonslokaler, så det er det jeg setter i gang med da.
Mine hovedsatsninger våren 2018 er forhandlere og nettbutikk.

Hva hvis man skal bytte det man har kjøpt til jul i showrommet? Ikke noe problem – vi tar fremdeles i mot kunder – etter avtale – i de nye lokalene i Nyveien 62.
Her vil vi klargjøre for en liten perle av et showrom. Men åpen butikk blir det ikke, og kun etter avtale.
Vi har dessverre ikke kapasitet til å være i alle ledd. Og det er ikke i butikkdrift lidenskapen min ligger… Jeg skaper, produserer og bygger brand.

Butikkdrift overlater vi til våre dyktige FORHANDLERE – de står klare til å hjelpe dere, og nærmest oss er Lykkelig på Haver i Drøbak som har et godt utvalg av oksesmykker!

Chat gjerne med meg i LiveChatten nederst til høyere – spør om alt du måtte lure på.
Ellers har vi fri frakt og 14 dagers returrett!

Klem fra Line

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *