Øredobber med edge, i sølv, til enhver anledning

I dag ble det dessverre ingen videoblogg. Dagen ble tilbragt på Ikea. Med en ekstremt aktiv 5 åring… så 5 timer med det, er det ikke så inspirerende hverken for deg eller meg med en video 🙂

I stede vil jeg dele et bilde fra Instagram med deg, som jeg synes gir et kult miljø for den nye øredobben:
Følg meg gjerne på Instagram, her deler LWN inspirasjon og miljøfoto så og si hver dag!

Bildet ble tatt av min kollega, Elin Leite, på en oslotur for noen dager siden.
Vi gikk innom UFF, og vi fant 4 fantastisk kule hatter vi tar med til fotostudioet. Men jeg luftet også de helt nye øredobbene denne dagen, så på en ute-restaurant prøvde vi å ta noen instagrambilder, og her er det ene bildet.

Jeg synes det er superkult! Øreklatreren kommer så godt frem, og tyllhatten gir en superfin ramme til det hele. Elin er dyktig med det kameraet, og fanger kontrastene godt. Fikset det litt i Aviary-appen og ikke i photoshop som jeg pleier. Ny med Aviary-appen, men den funker jo veldig bra og en av de bedre jeg har vært borti.

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *