Sort sommer

Når det kommer til hverdagen, og til hvordan jeg føler meg mest comfy og det jeg stadig kommer tilbake til, er svart.
Svart, svart, svart.
Så dagens blogg; Fylt med svarte greier – og som en rød tråd i mange år, begynner det å ta plass som en signatur for det jeg gjør.
Jeg har fått puste litt ekstra i ferien nå, og kjenner endelig at ting tar sin gode form, at jeg vet hvordan året skal bli, og hvordan det ikke skal bli. Trengte virkelig en pause for å bli klarere og tydeligere – og litt mer modig. Grunderlivets bergogdalbane – det er et faktum at det er sånn. Og det er viktig og… Det må til for å komme seg videre!
Gleder meg stort over høstens kommende kolleksjon, den blir råere enn før!

Når det kommer til sort styling;
Jeg blir aldri lei, føler meg alltid fin og ikke minst; smykkene mine kommer så mye bedre frem! Og alt i alt, som grunder, så har jeg ikke tid til å tenke så mye på hva jeg skal ha på meg hver dag. Det må være gjennomtenkt, reflekterende og personlig – men veldig mye tid til det i hverdagen har jeg ikke. Tro meg, jeg har hatt mye styr med å velge tøy… Man skal liksom ha farger… en stemme i hodet, og stemmer fra folk rundt, men helt ærlig; det er egentlig ikke min favoritt.

Den lille sorte
Jeg har tilogmed vært gjennom noen dager med Farge-challenger…
Men hjertet mitt er jo faktisk ikke der. Og i en hektisk hverdag, er det så mye lettere med sorte plagg!
(Så får jeg heller overraske innimellom med alle vintage plaggene jeg har i stedet. De er fargebomber, og fortjener å bli luftet, så der får fargene ligge.)

Selv om jeg absolutt synes at alle andre kler farger, og jeg vet at folk vil ha litt mer farger i hverdagen sin, det er helt ok, så ser jeg absolutt størst potensiale og finner størst glede i å bære sort selv. Ihvertfall 85% sort. Så er det jo moro å dra inn en og annen nyanse av noe annet, leke med det.

Og bare la smykkene skinne og reflektere de fargene vi møter på vår vei.

Jeg lar meg ihvertfall inspirere av disse sorte stylingene jeg har funnet på Pinterest i sommer! Sjekk ut, og følg meg gjerne for mer sort inspo fremover!

Under ser du noen av mine sorte favoritt-plagg. Hvitt mikses inn og gir en kul edge. Farge i håret trenger jeg jo, og for å ikke bli helt blek, som på bilde nr 1…. er litt rouge lurt 😉

God sommer!

Line

  Langt kjede sølv ring

Facebook Kommentarer

Merket med: ,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *