Smykker, suksess og hverdagens krydder!

Den siste tiden har vært fylt av små og store suksesser.
Suksess for meg er når jeg når noen mål. (Jeg har en god del av dem.)
Og jeg lover deg, det er mye hardt arbeid bak hver eneste lille og store suksess.

smykker og grønn kjole

Dette bildet delte jeg på Instagram igår, og jeg fikk noen veldig hyggelige kommentarer. To av dem kom fra teamet mitt. Kristine som jobber hos meg noen dager i uken sa «Du gløder»! (Jeg var hos FAYHOUSE, les om det HER!)

Det å høre det fra team-medlemmene betyr masse! De jobber ofte tett på meg, sitter ved kjøkkenbordet mitt hjemme til lunsj og får se sidene med kreativ frustrasjon, rotete hus, syke unger, nedturer og oppturer.
De ser usikkerheten ved hver eneste nye kolleksjon og vi blir jo godt kjent. Jeg skravler jo ganske mye også.
Og de vet: jeg gløder ikke hver dag!

Men de heier, og de er med på å skape LWN til det det skal bli. Og det å ha gode folk med i teamet er gull verdt!

For det å stille opp i flotte kjoler, smykke kjendiser og delta på events er bare en bitte liten del av det å drive med mote og design. Selv om det er krydderet. Det dukker opp morsomme møter med spennende mennesker og interessante samtaler oppstår. Hvem hadde trodd at en okse kunne bety så mye forskjellig for så mange?

Jeg blir fortalt så mange kule ku og okse-historier!
Til og med Ari Behn hadde en historie om en okse. Han påsto også at Tor Rafael var en okse da jeg overrakte en hilsen for Ås Kunstforening, Per Heimly skrev til meg og sa han var en! For meg viser dette 3 ulike menn med masse styrke – så dyktige og kreative på hver sin måte!

smykker kjendis

Dette bildet er tatt av Bonsak Hammeraas for Ås Avis under åpningen av popup utstillingen til Ari Behn, Per Heimly, Tor Rafael Raael og Mikale Persbrandt på Galleri D6 i Ås.

Dette her med oksen ligger jo alltid bak det jeg skaper. Og det er symbolikkens kraft som driver det hele. Den bor i meg og den bor i kundene mine.
Symbolet er en feiring av ting man oppnår, noe modig man gjør og det er masse LIVSKRAFT bak det hele!

Tilbakemeldingen fra de fine, vakre kundene mine, er at de bærer med seg et minne om styrken sin.
DET er den største suksessen av dem alle – det er det som får meg til å smile fra ryggmargen og ut. Det er det som får meg til å gløde.

Alle de sterke historiene som deles med meg, som ikke vises på sosiale medier, og som heller ikke skal det. Det er de som virkelig løfter opp et oksehode!

Er det rart jeg gløder innimellom? For det gjør jeg også i pysj og morgenkåpe. Trøtte øyne som får i seg den daglige kaffe-starten foran pcen før ungene skal ha frokost. Å møte dagen av en privat messenger-beskjed fra en av dere! DET er gløden under det hele.
For jeg tilbringer flest dager i hverdags modus sånn som alle andre, men gir meg lov til å ta på en kjole hvis jeg føler for det, og tillater også å krydre det litt, selv om det er skummelt og jeg må draaaaa opp styrken innimellom.

Jeg tok et valg for flere år siden om å at livet er kort, jeg vil ha det moro. Det er en av grunnverdiene mine, og livet er selvfølgelig ikke bare moro, det må oppstå kontraster også, så velger jeg med den grunnverdien i meg. Og da blir det en god del moro også 🙂

Line

Bilder er tatt av Fay Skandsen og Bonsak Hammeraas 2017

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *