Det råååeste smykket!

Dette oksesmykket er bare så kult til menn med stor personlighet!
Jakke, t-skjorte og jeans – og smykket glir lett inn og viser edge og personlighet!

Kjendiser og smykker smykker moods of norwayDet er vel unødvendig å si at jeg synes det er DØDSKULT at Per Heimly bar smykket under en sending på Tv2, og at Moods of Norway-Simen valgte å bære smykket under Costume-Awards.
Men det er rett og slett utrolig kult! 😀

Og for meg som smykkedesigner betyr en eksponering av dette slaget utrolig mye! Jeg gjorde min happy-dance og er så takknemlig! (Vel.. danset og danset… Jeg tok et glass rødvin og spiste en hel pose ostepop…)

Dette smykket vil for alltid minne meg om modighet og ståpåvilje, men også at man skal være ydmyk for de mulighetene som oppstår og menneskene rundt meg som er med på å la ting skje.

Dette smykket har helt klart vært en av nøklene til suksessen som skjer med LWN nå, og etter masse jobb, så er det godt å få litt bonus!

Du får dette råe smykket med kjede, uten kjede, oksidert eller rhodinert. Det er kun 3 oksehoder igjen på lager og så blir det forhåndsbestillinger som gjelder. Så hvis du vil ha et slikt smykke i Mai, da må du raska på!

Og du, dette her er IKKE forbeholdt menn! Jeg har solgt det til mange kvinner, og det er perfekt for deg som ikke er typisk smykke-dame, men som vil ha noe kult, noe uten bling og dilldall!

SE UTVALGET HER!

Facebook Kommentarer

Merket med:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *