17 mai og søljepuss

Nå nærmer det seg, og enten så skal du bære bunaden, eller en sommerkjole? Vi håper jo alltid på fin vær, men det er ikke alltid vi er like heldige… en bunad er jo alltid lun og et flott plagg å bære!

Hvis du har bunad er jo dette dagen for å lufte den, og da er det på tide å ta frem sølvet for en sjekk og en puss.
Hvis du oppbevarer søljene i syrefri plast, kan det hende de bare trengs å dyppes i sølvrens for å få tilbake glansen sin. Sølvkrem kan også brukes. Dette er en pusse-pasta som tas på og skylles av. Veldig enkelt.

Hvis det er lenge siden du har hatt sølvet innom en gullsmed, kan det være lurt å levere den dit for å få en skikkelig puss. Der har man en trommel med masse små stålkuler man kjører søljene i – og her blir alle skåler skinnende blanke! En super liten maskin jeg også bruker som siste finnish på blanke sølvsmykker!

Det er ingenting så flott som en strålende sølje – så ta de frem og titt på de 🙂

Line

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *