Vinneren av giveaway + noen mammatanker

I går ble smykke-vinneren av giveawayen trukket, og jeg kjørte en uforberedt livesending fra kontoret slash treningsrom slash gulvteppet.
Det er ikke alt som rekkes å planlegges. Det var brått mange flere med enn jeg hadde antatt, noe som jo bare var superhyggelig!
Jeg liker å ta video når jeg trekker en vinner. Sånn at folk vet at det er ekte. Her blir ingen valgt ut på forhånd av strategiske grunner – sånt er bare for dumt, men hvis du ikke ser hva jeg gjør, så vet du jo ikke det!

Grunnen til at det ble live sending, og en uforberedt en, er at de siste dagene «slash» ukene «slash» måneden (du skjønner tegningen..) har vært veldig hektiske. Det er myyye jobbing, og nå er det noen hårete mål som skal nåes, så da brukes all ledig tid til det. Så da er en livesending egentlig helt genialt raskt!

Men heltisk tid…
Da passer det dårlig med 1 mai og påfølgende fridag. Men så er jo dette ungenes fridag, og det skal de få lov å ha. Så det blir å loffe rundt i pysj til kl 12 (inkludert meg – det er undervurdet å blogge i pysj!), leke og få den oppmerksomheten de trenger allikevel, men når du driver eget så kan man ikke alltid ta helt fri. (Vi er til tider prisgitt Netflix…)

Som grunder er ikke kabalen «familieliv» så lett å få til. Jeg nevner litt av det i livesendingen.
Det er faktisk kun de siste ukene jeg føler jeg har hatt en god jobbe-hjemme-tid med ungene.
Nå er de så klart litt større, 5 og 10 år, og det merkes godt. Det er ikke lenger krise om de må være hjemme. Men i fjor var det litt sånn… Og da kommer dårlig samvittighet snikende… Vi har flotte besteforeldre som stiller opp, men noen ganger får man dårlig samvittighet av det og…

Igår byttet de på å hoppe på trampolinen, leke med vann og sitte inne på verkstedet med meg. Døra sto oppe – herlige været – og de fikk laget hvert sitt smykke og hadde stoooor interesse for hva som foregår inne på verkstedet.
Det var superkoselig!
På kontoret i Ås sentrum har jeg nok papp og tape til at det er helt ok der og. De har måttet få plass der de og.

Det er veldig godt. For jeg har prøvd i flere år å sjonglere mammaliv med grunderliv, og jeg har helt ærlig ikke fått det helt til.
Jeg har prøvd det ene og det andre, og jeg har jo drevet noen år nå, men når ungene er små(merk under 5 år…), er det ikke helt enkelt. Og vi er to grundere under samme tak… det er mulig det har bidratt til vansklighetsgraden 😀

Jeg var hjemme med eldste mann til han var 2,5 år. Jobbet litt som illustratør og prøvde å drive en liten butikk.
Det var super vanskelig, og det ble jo heller ikke den veksten som jeg har nå. Jeg hadde vel egentlig ikke taklet det helt heller… 🙂
Det er godt med noen år på seg, ser jeg nå.

Så idag smiler jeg og er takknemlig for at dette begynner å gå litt mer på skinner. At ungene trives med jobben min de og. Det har de ikke alltid gjort, men ved å ta de med inn i det, gi de ansvar for sølv-skrodene, så vips ble det starten på en liten kolleksjon (ser jeg selvfølgelig – he he)

Se Livesendingen her! 

Og smykket som ble trukket og som du kanskje ikke vant – det kan du kjøpe HER!

Ha en fin onsdag!

Line

smykke grunder mamma

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *