Smykkegarderoben

Dagens kategorier verdt å titte på:

Smykker | Inspirasjon | Trender | Tips  | Outlet

Smykker er gøy – det å finne de rette smykkene som passer til stil og personlighet, og som i tillegg betyr noe – er moro. Det er ikke det å lesse på de nyeste trendene som gjelder, men det er det å finne en del av en signatur.
For meg ihvertfall.

Jeg bruker ikke mye smykker, men jeg bruker smykke hver dag. Som prikken over i`en, som et lite statement på hvem jeg er som person.

Dette her er nerven i min smykke-lidenskap. Både å smykke meg selv, men også andre. Det er noe veldig spesielt med å finne frem til de riktige smykkene!
Det å se hvordan øynene komplimenterer øredobbene, se figuren bli lengre ved å sette sammen to smykker, å myke opp et kantete ansikt med runde øredobber eller gi et ovalt ansikt en ekstra edge og attitude med rå, sorte smykker.

Det er derfor jeg bygger smykkegarderober, og derfor jeg blogger i SMYKKEGARDEROBEN – Smykker er ikke bare smykker.

Line

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *