3 smykketrender verdt å få inn i smykkegarderoben din!

Nr 1 er helt klart overdimensjonerte øredobber!

Det er store øredobber og kule sko som virkelig kan løfte et antrekk! Store, runde øreringer er tilbake, og forskjellige varianter med steiner og krystaller.
Gå for noen med blanke swarowski-krystaller og du har noe som passer både til hverdag og fest. Et par amuletter i ørene med matt overflate er en sikker vinner i hverdagen. De får du også i edgy sort sølv, se her!

Store øredobber

Nr 2 er fargerike smykker. Det er snart sommer, og det er lov med litt farger! Slip-on armbånd med steiner og perler – bær gjerne mange sammen, og du trenger ikke andre smykker. Dette er kule smykker til både dame og herre!

armbånd til menn
Slip-on armbånd sammen med skinnarmbånd.

Nr 3 er to smykker sammen i gull eller sølv. En øverst på 45 cm, og en på 80 cm. Dette gir deg også en visuelt lengre overkropp. Bland gjerne inn et arvesmykke eller et diamant hjerte du bruker hver dag. Amuletten fra en av mine kolleksjoner passer godt inn med sin matte, røffe overflate.
Fåes både i gullforgylt og sølv.

smykker i sølv og gull

Facebook Kommentarer

Merket med: ,,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *