5 grunner til å kjøpe konfirmasjonsgave fra LWN

Nå nærmer det seg konfirmasjonstid, og i fjor var det flere mansjettknapper som fant veien til en tøff konfirmant!
I år har sortimentet vår utvidet seg, og vi har absolutt noe for både gutt og jente!
Men hvorfor skal du akkurat velge fra oss – i havet av andre gullsmeder og smykkedesignere?

Jeg har 5 gode grunner 🙂

  1. Vi har tidløs design til både gutt og jente. Mansjettknappene våre passer godt til menn i alle aldre, og de er solide – de vil kunne brukes til fest og jobb – i mange år! De er helstøpt i sølv – noe som gjør at de har en ekstremt god kvalitet!Dråperingen til jenter har en enkel og god form. Den er også sånn i størrelsen at den vil kunne passe selv om man skulle endre størrelse. Skulle den bli altfor liten eller for stor – Ikke noe problem – som anheng er den også nydelig! I showrommet har vi flere satengsnorer som kan kjøpes i tillegg til kun 150,-

  2. Vi produserer i ekte sølv og gull. Smykkene er laget for å vare, så hovedproduksjonen foregår i sterlingsølv og ekte gull. Smykker kan repareres om og om igjen – hvis det i det hele tatt skulle være nødvendig.

  3. Smykkene håndlages i Norge. Vi har lokal produksjon. Vi vet hvem som produserer smykkene. Når du kjøper fra oss støtter du små lokale bedrifter, du støtter arbeidsplasser og du gir bort en gave som betyr noe for noen, i alle ledd!

  4. Vi har noe i alle prisklasser! Hvor mye du ønsker å bruke på en gave er opp til deg. Men du skal kunne få noe skikkelig uansett! Våre priser på smykker ligger fra 199,- til 8500,- Hele sortimentet ligger ikke på nett, noe finner du bare i showrommet eller hos våre forhandlere.

  5. Hos oss får du GOD hjelp! Vi ønsker ikke å selge hva som helst til hvem som helst, men riktig smykke til rett person. Så med litt info om personen som skal få smykket, kan vi hjelpe til med å finne smykker som passer personlighet og utseende.VI KAN SMYKKER! 🙂

 

 

Det ble nesten 6 punkter… men kort oppsummert; Vi kan smykker, og vi kan hjelpe deg hvis du ønsker det. Chat med meg inne på nettsiden – enten hvis du ser at jeg er online, eller ved å sende meg en melding. Du kan også booke en visning hos oss i Ås! Dette gjør du ved å sende en sms eller ringe til tlf. 93039946

Showrommet kan åpnes alle dager, hele uken, mellom kl 9 og 22!

Lykke til med å finne rett konfirmasjonsgave!

Line

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *