Store øredobber

De smykkene som får stor oppmerksomhet i trendbildet nå er de store øredobbene! Og det er ingenting som kan løfte et antrekk som et par lekre, store statement øredobber!

Men i hverdagen er det ikke like anvendelig med tunge øredobber overlesset av bling. Men jeg elsker store øredobber selv, og synes det er med på å ramme inn ansiktet. Derfor har jeg laget noen som ikke tynger øret, og som kan brukes til hverdags – for det er jo flest hverdager!

(Og det er ikke godt med såre øreflipper og hull som dras ut av form, så vær nøye med at du ikke bruker for tunge øredobber!)

Her er øredobber som du finner i nettbutikken, og noen som lanseres førstkommende Torsdag, da i Showrommet i Ås, under Vårslepp!

 

Lange øredobber

Øredobber med ferskvannsperler, silke, sølv og citrin, ørekrok av stål – Lange superlette øredobber som er klassiske og veldig anvendelige! Kjøpes her!

Og her er favorittene mine, signaturøredobbene med sølvamuletter! Disse koster 1899,- i hvitt sølv. Du får de også i sort sølv og gullforgylt sølv. De ligger i nettbutikken HER! 

 

Hvis du ønsker noen av variantene i farger, er det mange muligheter! Her lager vi gjerne opp på bestilling også. Under ser du en fargerik variant for deg som liker spreke fargekombinasjoner!

Facebook Kommentarer

Merket med:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *