3 tips til valg av øredobber!

Øredobber er kanskje små smykker – men de sitter i direkte øyekontakt med alle du snakker med, så de bør være velvalgt 🙂

Her er mine 3 tips for øredobber!

1. Studs er det perfekte valget hvis du liker litt glam, men ikke for mye. Du bytter ikke øredobber hver dag, og disse går med ALT du kler deg i! Et par favorittstuds i sølv eller gull er noe alle burde ha i smykkegarderoben sin!

(selv om jeg anbefaler å IKKE sove med øredobber, så vet jeg at mange av dere gjør det, og da er STUDS det dere kan sove med. Eller små, tynne øreringer… Men sjekk de innimellom – de trenger vask og puss oftere!)

2. Store øredobber tar mye fokus, så hold deg til disse som eneste smykke øverst, la halssmykkene ligge og akkompanier med et skinnarmbånd eller en cuff.

3. Øredobber med lite vedheng – En perfekt måte å få inn matchende farger på. Ta igjen noe fra klærne du bærer og helheten blir superfin! Her er min favoritt fra LIMITED KOLLEKSJONEN! 

Bildet under viser Amulett øredobb i ekte rosegull og sort rhodinert ørekrok. Perfekt for deg som liker store øredobber du kan bruke til både hverdag og fest – dette er statements som synes, men uten å ta over hele deg!
Rosegull er også det metallet som passer best til både lyse og mørke hudfarger!

Facebook Kommentarer

Merket med: ,,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *