3 tips til å bære halssmykker

Uansett hvilke halssmykker du velger å bære, er det noen ting du burde ha i tankene – og her er dagens 3 tips fra meg:

1. Tenk over hvilke vibber du vil sende: Sort sølv gir en touch av punk – her snakker vi kul edge! Knall gule, fargerike krystaller gir en følelse av boho – miks med etniske mønstre og bohemen kan skinne i vår sola. Perler gir en veldig ordentlig og stram look. Ekstra fint blir det hvis du teamer den opp med en stoffjakke med grov struktur.

2.  Chocker – den bredeste varianten krever mye «plass». Bær kun et par studs til, eller la alle andre smykker ligge.

3. Vi kommer ikke utenom det som er aller hottest nå- Lagvis med 2 smykker! Det er veldig flott når du vil pynte deg litt ekstra til hverdags! Ikke less på, men hold deg foreksempel til en kort i 42/45 cm og en lang i 80 cm. Bland gjerne gull og sølv. Mellomrommet mellom en kort og en lang gir deg visuelt en lengre torso!

Facebook Kommentarer

Merket med: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *