Lagvis styling med arvesmykker og personlige smykker

Mange av oss har masse smykker i smykkeskrinet. Noen av dem er noen kule skatter. Noen av dem blir ikke brukt, fordi vi ikke finner klær å bære dem til, vi blir usikre på om det bare vil se merkelig ut og noen er slitte.

Jeg elsker gamle smykker, og jeg bærer de gjerne sammen med oksesmykkene mine. Og igjen, her er det bare å tørre å leke litt!

Farmors gamle filigrans-anheng – disse er kanskje i gullforgylt sølv, slitt i kantene og gullfargen blir ubestemmelig: Mitt tips er å sette på et sølvkjede, i blankt, hvitt sølv. De store anhengene er flotte i lange kjeder, og er de litt «mye», bær dem til hvit skjorte og sorte bukser. Veldig kult!

Barnesmykker – jeg har noen gutter, og i den alderen de er i så vil de ikke ha på seg smykkene sine. Så jeg tyvlåner litt:

arvesmykker barnesmykker

Diamantsmykker – Ofte er de ikke så store, og de passer lett øverst i halsgropen som en kompanjong til både gull og sølvsmykker av moderne stil. Her kan du ikke gå feil – et diamenthjerte er alltid fint inne i en lagvis styling! (Jeg har ihvertfall til gode å se en miss på dette her!)

Jeg har et antikt hjerteanheng som er litt større og som også har nål bak. Nålen bruker jeg som regel på kjoler, helt øverst mot kragen. Enten litt på siden eller rett foran. Da holder det med et par enkle sølvstuds og et smalt armbånd til.
Men jeg synes det er en kul effekt å ha den helt øverst sammen med oksesmykket mitt i gull også, blande metaller.

antikke smykker

Facebook Kommentarer

Merket med: ,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *