Tips til smykkestyling med ulike smykker!

#TWICEASBRAVE

Lekker smykkestyling – en som i tillegg understreker styrke og personlighet – får du enkelt ved å blande metaller. Gull og sølv, blankt og matt, eller min favoritt: Gullforgylt sølv og sort oksidert sølv.

smykker gull og sort
Idag handler Fearless Friday om å utfordre leken med smykker.
Ta et dykk ned i smykkeskrinet ditt og se om du finner noen du liker akkurat nå. Noen som du har gode minner til.
Legg de foran deg og finn to og to som kan fungere sammen lagvis. Det er bare gøy om de er forskjellige, men kanskje de har en felles ting.
Farge, metall, sirkler, firkant?

Jeg synes stylingen blir mer heldig om det finnes en fellesnevner. Om du velger en i blank og en i matt –  la geometrien være lik. Feks en rund, liten diamant øverst, og en rund, stor amulett nederst. Lite hjerte, stort hjerte.

Jeg blander ofte farger og strukturer når jeg lager smykkemodeller. Hos meg er ofte oksehodet fellesnevneren, samt kjedene hvis anhengene er veldig forskjellige.
Noe binner alltid uttrykket sammen.

Men lek med det, se om du får til å sette sammen en liten smykkegarderobe!
Jeg skal vise deg eksempler fra min smykkegarderobe også, følg med neste fredag!

Line

Facebook Kommentarer

Merket med: ,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *