Hvordan velger du det nye året?

Våre holdninger og reaksjoner er et valg. Og jeg mener det er det viktigste valget vi kan gjøre.

Livet består av så mange valg, hver eneste dag. Og holdningene våre, de velger vi jo også.

Noen ganger reagerer vi bare. På autopilot. På gamle mønstre. Og det er ikke alltid like fruktbart eller heldig.

Det kan gjøre at man velger å ikke delta på det livet faktisk kan tilby. Og det er så mye fint og vakkert om vi bare åpner opp for å velge å ta det imot.

Vi kan velge håp isteden for frykt når noe ukjent ligger foran oss. Dette er et bevist valg som skifter stemning, energi, humør – og utfall.

Å gå inn i noe med håp, og ikke tanken på frykt, er en treningssak. Det er ganske hardt, men som all annen jevnlig trening blir det lettere og lettere. Og erfaringen som følger med, er det som gjør veien både meningsfull og spennende.

Vi kan også velge å være raus med andre. Alle har sin sannhet, det er så mye vi ikke vet om andre, samtidig vet vi jo også hvor tøft ting kan være… Så vi kan velge raushet. Men holde grenser for oss selv allikevel. Å være raus er ikke det samme som å godta alt.

Jeg jobber med egne valg hele tiden. Og når jeg velger ærlig, skjer det så mye. Nye muligheter, nye eventyr, ny innsikt.

Jeg velger å tro på hverdagsmagi. Og den kommer gjennom andre mennesker. Når man tør å se godhet, så kommer den også.

Så for 2017 velger jeg å fortsette å bli glad i andre mennesker, nye og gamle som kommer og går. Det er en stor rikdom i vennskap!

Ønsker deg et år med modige valg. Med kjærlighet og med styrke.

Line

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *