Å kunne ta seg ferie

Denne julen har jeg, for første gang på lenge, hatt fullstendig fri.
Bare sullet rundt i pysj og sett film.
Kost meg med ungene, bygget lego og spist snop.

Men så er det rart med det, når hjernen får fri fra alt det som har måttet gjøres, fylles den også opp med ny inspirasjon og nye ideer som banker på.
Når jeg sitter her nå, dagen før nyttårsaften, er jeg veldig klar for å komme meg tilbake på jobb igjen.

Det nye året ligger klart med masse jeg allerede, tankemessig, er godt i gang med, så jeg gleder meg til det hele starter.
Da er det med et godt det ikke er flere fri dager.

Samtidig er jeg veldig fornøyd med at det endelig ble litt ordentlig ferie, i 5 dager! (Jeg svarte på en epost, thats it!)
Jeg slo meg til ro i sommer med at feriene våre, de ville også inneholde jobb. Det er ikke noe vits i å prøve å ha «ferier» sånn som andre.
Vi må jobbe litt hverdag, både jeg og mannen, og ferier må kunne inneholde det, samtidig som det er viktig med avkobling for alle mann.

Så idag skal jeg feire med teater sammen med mannen min, en fin avslutning på denne uken. Imorgen blir det nyttårsfeiring hele dagen med bursdagsfeiring og venneselskap.

2016 har vært et tøft år, så jeg sender det gladelig videre. Selv om det også har inneholdt noen av de største høydepunktene hittil også;
– Jeg giftet meg med Øistein. Vi hadde drømmebryllupet i hagen vår, tidenes kakefest. Budsjett, gjester, stemning og vær var akkurat sånn vi hadde håpet på! Jeg må få skrevet litt mer om det der. For det er fullt mulig å ha et stooort, fantastisk bryllup uten at det koster mer enn det smaker, hvor ungene har plass og stressnivået er godt nede!
Dråpe ringen ble en realitet! Det er så gøy når et produkt slår an, og design og funksjon virkelig treffer!
– 2016 og de siste månedene avsluttet med stor vekst. Det var hektisk, litt smertefullt, men allikevel utrolig GØY! Nå blir fortsettelsen spennende, og litt mer preget av erfaring! 🙂

2017 banker meg kraftig på pannen, og det skal bli så moro!
Det er mange mål som skal nåes, og aller først venter klargjøringen av Oslo Design Fair med ny smykke-kolleksjon.
Det blir en større herrekolleksjon.
Og et spennende tre-prosjekt jeg håper å lande i løpet av noen få uker.
Nettbutikken må oppdateres, da gamle modeller skal ut eller bli til nye smykker.
Det blir ikke salg hos meg i januar, men skal du sikre deg en av smykkene som ligger der nå, må du gjøre det før modellen er borte!

Ha en fin feiring av det gamle 2016, velkommen 2017!

Line

2017

Facebook Kommentarer

Merket med: ,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *