Smykker for lykke og litt alvor

Kanskje du synes det høres litt dumt ut at smykker kan bringe deg lykke – men som romantisk jente vet man jo at det gjør det!
Et smykke kan treffe deg rett i hjertet!

Gi smykke til henne

Et smykke kjøpt med kjærlighet er noe helt spesielt å få! Du kan bære et synlig symbol på en kjærlighet – og det er jo sånn, at vi alle ønsker oss fin kjærlighet.. Og vi liker å vise det, ikke sant?

Men smykker i kolleksjonen «BRAVE» har en litt annen lykke – betyding.
Spesielt to av smykkene symboliserer noe helt spesielt.

Lykkeamuletten du ser under. En kraftfull okse med en krans av hjerter.amuletten
Den ble laget med essensen av indre styrke, og indre kjærlighet til deg selv. Fordi dette har vært en enormt viktig prosess for meg de siste årene.
Alle har jo hørt at «du må elske deg selv først…», ikke sant?
Og det er noe i det. Faktisk ganske mye.
Det aller viktigste forholdet du må jobbe med, det er forholdet til deg selv. Det er jo deg du er støkk med resten av livet, hver eneste dag.

Nei, det er ikke lett, det kan ta noen år. Og jeg tror det er nødvendig for oss som lever nå, som er voksne nå, å ta denne jobben. Lykke er indre arbeid.
Det er da vi kan gå foran som eksempler for barna. Sånn at det etterhvert kommer en naturlig selvsikkerhet som varer også opp i voksenårene.

Det aller viktigste jeg kan lære ungene mine er å være trygge på hvem de er. Og det er ikke lett det heller, men jeg tror vi er med på å så noen viktige frø for fremtiden.
Vi er her så kort, og er en del, stor eller liten, av en større helhet. Det ansvaret må vi ta.
Vi må aldri slutte å tro vi er uviktige, eller at det vi gjør ikke har betydning. For det har det. Vi påvirker hverandre fra kort og stor avstand.
Og det er aldri for sent å starte. Men start inni deg selv.

Og så er det Dråperingen. «A ring for the bravehearted».

smykker ring design

Et hjerte uten på, en liten okse inni.
Den er laget som en kjærlighetsring – fra deg til deg, eller fra en som elsker deg til deg…
Det er viktig med styrke i alle kjærlighetsforhold. Enten det er forholdet til degselv eller til andre. Det er prøvelser, det er utfordringer, men det er også så mye fint, når TILLIT finner plass. Og finner du det ikke hos andre, er du nødt til å finne det hos deg selv…

Et litt hjertesukk en torsdagsmorgen… 🙂

Line

 

Facebook Kommentarer

Merket med: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *