Hvorfor en okse?

Jeg har åpent showroom 3 dager i uken – og dette spørsmålet går jo igjen.
Jeg deler gjerne av min historie.
Det begynner å bli noen år nå, og selv om jeg kan se tilbake og grøsse litt ved tanken på hvilke følelser og situasjoner som fikk meg til å satse på Oksen som varemerke – det var en veldig tøff tid – så er jeg også takknemlig for det hele.

«Du ser jo godt ut idag da – så du har det vel bra nå?» Var det en som sa etter at jeg hadde forklart og fortalt om det ene og det andre.

Og ja – idag har jeg det veldig bra. Og det skulle bare mangle. Vi fortjener å ha det BRA! Selv om ting er vanskelig, så finnes det så mye BRA å fokusere på også. Og det du fokuserer på… det får du mer av. Man må bare øve litt for å finne frem til rett kurs.
Jeg velger å ville ha det bra.
Jeg velger dermed også å være ærlig.
Jeg kan bli sint, jeg kan bli lei meg – men jeg kan også forandre. JEG kan styre hele skuta, og det trives jeg med også. Og skuta – det er mitt liv.
Og jeg ønsker at de rundt meg også skal styre sine liv, det er så mye enklere å forholde seg til. Når man har respekt og nysgjerrighet, åpenhet og romslighet.

På min lille Firenze tur denne uken, så opplevde jeg å møte flere forskjellige folk. Jeg reiste ganske alene, og var i en god modus, jeg ønsket å nyte! Mat – samtaler – arkitektur – vær! Det betydde også å tørre å prate med fremmede folk – og jeg fikk så mye igjen. Det er spennende med andre personligheter og historier. Så mye unikt!

Idag har jeg lyst til å oppfordre deg til å ta et modig valg. Et lite et, et stort et? Det er opp til deg. Og ta valget basert på hvor du ønsker å være – dette her er noe jeg opplever som veldig viktig. Ikke ta valg for å komme deg bort fra noe, men ta valg mot noe du ønsker.

Firenzeturen var et sånt valg. Jeg hadde lyst til å reise alene, uten mann og barn. Jeg ønsket den opplevelsen av å tørre å gjøre det. Jeg har reist mye før, men aldri alene. Og med små barn, grundertilværelse – så er det ikke så lett å få til ferier. Man kan reise bort, men avslapping det blir det ikke så mye av. Og jeg måtte ærlig innrømme at jeg trengte det. Jeg trengte å få litt stillhet inn i hodet 🙂

Og når jeg sa det høyt, gikk det i rasende fart. ALT klaffet! Og turen ble helt fantastisk. Magien slipper til – og jeg tenker at dette her er også en side ved Line jeg skal utforske. For sånne ting gir så ekstremt mye energi!
Som jeg savnet unger og mann da jeg satt på flyet hjem! Og bare det – er så utrolig herlig!

Ha en nydelig lørdag!

Line

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *