«Jeg blir jo minnet på styrken min når jeg bærer denne!»

Det var litt spennende å dele dette innlegget igår, men til gjengjeld så dukker det jo opp masse damer som også har og har hatt dette – det er så vanlig.
Det er litt skremmende vanlig. Og ingen snakker om det…

Men allikevel – felles for disse damene er at de også bobler over av personlighet, smil og stå-på-vilje. Og selv om det er tøffe tak, så er det det å finne noe som hjelper. Akupuntur, EFT, gå en tur hver dag mens man svinger på armene (min favoritt) og finne noen å prate med. En som ikke bare sier ; «Ta deg sammen».

Jeg tror man bare må omfavne disse sidene også, da blir de lettere, lettere å bære og lettere å omforme. Jeg har igjen lært så vanvittig mye om meg selv disse dagene. Det er jo derfor dette skjedde. Ingen eksterne faktorer, bare min indre verden som ikke var helt på linje med hvem jeg er. Og det kan bare jeg fikse, og det er ved å slippe ned noen gjerder og murer. Grave enda dypere i hvem Line er..
Stikkord; ærlighet.
Så… nå er jeg et steg nærmere, og synes det hele egentlig er veldig spennende…

Takknemlig for at kroppen gir så tydelige (forferdelige) signaler, og at det finnes så masse å glede seg over.
Verdens snilleste og rauseste ektemann, gode venninner, nærhet til naturen, inspirerende mennesker og gode barnekinn å klemme…

Og ikke minst fine kunder som finner glede i det jeg lager! Og flere av de, møter jeg jo innimellom, og da sier de ofte «Jeg blir jo minnet på styrken min når jeg bærer denne!» – og løfter frem okse – anhenget de bærer!
Tøffe, fine damer!

Du kjenner sikkert en sånn dame, kanskje hun fortjener et slikt smykke? Du finner den som er mest brukt, og båret med stolthet for egen styrke HER!

Ha en nydelig tirsdag!

Line

smykker line westgaard

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *