Få hjelp til å bygge smykkegarderoben, med nye og gamle ting!

Jeg har i alle år hatt en ekstra teft for hvilke smykker som kler kundene. Det har vært utrolig morsomt, og jeg har fått lov å ta del i en skattekiste av forskjellige smykker. Både fra de butikkene jeg har jobbet i, men også det kundene har tatt med seg fra eget smykkeskrin.
Det finnes så mye vakkert, mye er gammelt og arvet – og det gjør det hele veldig spesielt.
Mange historier…

Jeg har jobbet med styling i flere år, og det er det som er et av mine sterkeste kort i samhandling med kundene mine. Jeg selger ikke bare et smykke som skal se pent ut, men det skal være en del av en større sammenheng. Personlighet, stil og fremheving er viktige elementer. Nå har det vært flere som har spurt meg om hjelp, så jeg må sette det i et system og åpner nå opp for dette som en del av smykkestylingen som jeg har som fokus i arbeidet med kolleksjonene. Jeg tar det opp på kundekvelder, og i blogginnleggene. Nå kan du også booke en time, så setter vi oss ned med og skaper et grunnlag for en flott smykkegarderobe!
Du velger selv om du kommer med blanke ark, eller om du vil ta med deg smykkeskrinet ditt!

Som smykkestylist kan jeg jobbe med å finne det perfekte smykket til deg. Hjelpe deg med å sette sammen en smykkegarderobe, både ved å bruke det du har og finne nye tilskudd.
Jeg bruker av egne kolleksjoner, men har også god kjennskap til andre smykkeleverandører jeg kan henvise til.
Resultatet skal bli at du har noe som passer deg og din personlighet, og at du skal bruke smykker på en måte som fremhever skjønnheten din.
Dette skal også gi deg mindre smykker å velge mellom, slik at smykkene dine blir brukt!

En stylingstime hos meg kan bestå av et dykk ned i ditt smykkeskrin. Her kan vi sortere ut, lage nye varianter, som å endre lengder på kjedene – slik at de passer din kropp.
Noe kan pusses opp eller repareres.
Noe kan oksideres slik at du får sorte smykker i stedet for hvite.
Perlekjeder kan tres om. Det kan også deles opp slik at du får et par kule øredobber til en kortere variant!
Mulighetene er mange!

Men målet mitt er å gi deg en ærlig tilbakemelding på hvordan DU burde bruke smykkene dine. Uttrykket skal samsvare med din personlighet, og det skal ha en essens av å se ekte og gjennomført ut.

En stylingstime kan bookes i nettbutikken, og vi avtaler å møtes i showrommet i Ås! KLIKK HER for pris og for å booke en time.
Velkommen inn til en kreativ smykkeverden! Finn gjerne inspirasjon i bloggen min og på instagramkontoen » Smykkegarderoben »

Line

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *