Hva bør en kvinne over 30 ha på seg?

For det første; denne artikkelen må du lese! Den handler om 24 ting en kvinne over 30 bør ha på seg!

Den stikker nålen på noe som florerer – alle disse bør/bør ikke reglene. Det er jo bare tull!

Ta på deg det du liker! Og går du 2 meter bort fra speilet, ser du lettere hvordan helheten blir. Hvis det er viktig. Kanskje du bare liker det, og da er det helt ok! Ikke hør på den stemmen som sier at du kanskje ikke burde gå sånn… eller at du ikke tør…
Hvis det er noe du har lyst til å bruke tid og energi på – så finn inspirasjon og lek med forskjellige uttrykk til du finner frem. Til hva DU liker!
Jeg måtte bli over 30 for å tørre å bruke noe jeg har hatt i skapet i 15 år! Det er tullete 🙂
Men det er aldri for sent! Og nå pynter jeg meg hvis jeg vil, og lar være hvis jeg vil det.

Det samme gjelder smykke-styling! Ikke tenk på regler, former og fasonger. PRØV smykkene på. Man må prøve de… ellers er det ikke lett å se om det er en match før du kommer hjem og du putter det i stedet i skuffen. Finn smykket du kan bruke ofte!

Denne uken har jeg lekt meg med ørepynt – og nå bugner det av spennende design i nettbutikken! Og Torsdag, Fredag og Lørdag – hver uke – kan du komme til Ås å prøve de! (Bortsett fra høstferien… da er det ferie.)

KLIKK HER for å se de nyeste modellene! De er SEXY! De er laaange, eller korte… du kan velge i en og samme ørepynt!

Og her er en liten video av den lille sorte….

Line

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *