4 tips til å bære statement øredobber!

Er du en som alltid tar på de små, vanlige, som passer til alt? Er du en som leter etter nok et par med kule øredobber til samlingen din? Har du kanskje lyst til å prøve noen nye øredobber, av det synlige slaget?
Uansett hvilken øredobb-bærer du er, her har du litt inspirasjon til å prøve noe nytt;

1. Et helsort antrekk trenger noe som løfter uttrykket, enten det er et par mørkerøde sko, en lysblå veske – eller enda bedre et par store øredobber med bling!

øredobber sorte svarte sølv øredobber svart sort sølv

Disse sorte sølv øredobbene finner du HER – og med swarowskikrystaller spiller de omkapp med diskolyset!

2. Til jeans og t-skjorte, enkelt med ikke nødvendigvis kjedelig – bruk en dasj av farge for å få et optisk senter – og da gjerne i forbindelse med ansiktet ditt. Ta på matchende leppestift til et par øredobber med knallfarge på!

Øredobber gull rosa øredobber gull og rosa

Disse i gull og rosa finner du HER – Knall rosa er nydelig til de fleste farger – burgunder, mørke blått, lyseblått – for å nevne noen. Men også helt enkelt; sort t skjorte og blå jeans.

3. Hullete jeans og bare-skulder-topper, super trendy i motebildet, og her er det bare å lesse på med noe stort! Det heter «Go big, or go home» – og her er det  stor veske og store, runde øredobber som gjelder!
Amulett øredobbene gir en kul, bohemsk-look, og du velger det metallet som passer huden din best! Finn din favoritt HER!

oredobber-amulett-rosegull-modelloredobber-amulett-rosegulloredobb-amulett-pa-oret

4. Har du flere hull, ser det ryddig og pent ut med like øredobber, gjerne i forskjellige størrelser, graderte. Men vi liker da å mikse metaller, så vær litt vågal og prøv litt størrelse på øredobbene, og forskjellig metall!

flere øredobber

 

Den lille sorte studsen finner du HER!  Øredobben under i rosegull og sort sølv kan kjøpes ved å kontakte meg!

Line

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *