Tok med ringene på kafè – og dette ble resultatet!

Jeg fikk spørsmål igår med ønske om flere bilder av ringen, gjerne på en hånd, og da tok jeg med meg både kamera og ringer når jeg skulle ta en kaffe med min gode venninne og stylist, Line Sigberg! Samtidig viste jeg at jeg ville få en ærlig tilbakemelding om hva hun syntes om ringene, så jeg var litt spent også.

Og responsen hennes var formidabel! Og det hun la mest vekt på, var hvor utrolig GOD den var å ha på. Den sitter godt på fingeren, og med buet skinne innvendig som også har litt lett struktur, er du sikret høy bære-komfort!

Hun hadde nok ikke ventet å sitte ring-modell, men jeg fikk lurt henne med på det, og resultatet ble slik: (Tusen takk, Line!)

langfingerring ringline

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *