Overveldet, utenfor komfortsonen og smiler likevel…

Jeg er overveldet av alle de fine ordene som har kommet inn…

Både av de som kom i mail, på Facebook og av en nydelig kunde som jeg møtte på gata idag. Det var vist ok med videoblogg også 🙂

Jeg må jo innrømme at jeg var litt spent på om folk ville like å se på filmen også!
Hvis du ikke har sett den enda, kan du klikke HER – den ligger på YouTube!

Ok. Litt fakta om ringen i videoen: (Du finner den her i nettbutikken)

Det er ikke bare en vanlig ring, men en kjærlighetsring. Laget med intensjonen om å skape en ring som både er designmessig fin, men også har riktig symbolikk. Jeg er, som dere vet, opptatt av dette med indre styrke.
Når du har det, og jobber med det, er du i stand til å stå stødig i hva det måtte være som kommer krypende, eller dundrende som et tog.

Og nå har jeg klart å skape en ring som omfavner dette. Som du kan bære hver dag, enten du har fått den i gave fra en som er veldig glad i deg, eller om du har kjøpt den selv! Faktisk så kjøper de aller fleste kundene mine smykker til seg selv. De venter ikke på at noen andre skal kjøpe det til dem, men finner et smykke de vil ha, og som de kan bære med hele sin personlighet! Det er veldig moro å oppleve, og jeg er super takknemlig – dette er drivstoffet i bedriften min!

Nå prøver jeg å sette igang en komplett produksjon, og i videoen forteller jeg jo hva jeg håper på, for å komme skikkelig i gang!

Ja, det er noen spennende dager nå, for å se om det blir en realitet!
smykker ringer
På bildet over, ser du alle mastermodellene. De kom med posten igår, og jeg heiv meg rundt for å ferdigstille de! Det går så busta fyker, og nå er det ikke mere «pene brude-negler» igjen på hendene mine!
Disse mastermodellene håper jeg å kunne sende tilbake til støperiet neste uke slik at formene for dem kan lages. Når de er laget, da er produksjonen fullendt og jeg kan levere nydelige kjærlighetsringer!

Så takk til dere som allerede har bestilt, og til du som sitter å tenker på det; Du er med på å starte produksjonen, du er med på å realisere en drøm, du er en liten investor og avkastningen blir en av de aller første ringene – og et par studs i samme materiale som jeg sender ut sammen med ringene! Disse har en verdi på ca 50% av ringen, og de betaler du ingen til for!

Hvis du ikke har mulighet, eller ikke liker ringen, så er det bare å dele videoen allikevel 🙂 Kanskje det sitter en ring-gal venninne av deg et sted, som denne vil passe perfekt!

Et stort smil, fra meg, som sitter et godt stykke fra komfortsonen sin akkurat nå – men allikevel, det er bare å smile 🙂 Jeg gjemte meg nederst i hagen igår for å lage videoblogg.

Man må smile litt av det.

Line

smykker designer Line Westgaard

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *