Det er aldri for sent å finne lykke, men hvor leter du hen?

Kan smykker bringe lykke? Som romantisk jente vet man jo at det absolutt kan gi deg en lykkefølelse! Et smykke kjøpt med kjærlighet er noe helt spesielt å få! Du kan bære et synlig symbol på en kjærlighet – og det er jo sånn, at vi alle ønsker oss fin kjærlighet.. Og vi liker å vise det, ikke sant?

Når jeg satte meg ned for å lage Amulett kolleksjonen, ønsker jeg å lage et kjærlighetssmykke.
Men med en litt annen lykke – betyding.
Det ble en tyr med en krans av hjerter, i stedet for et tradisjonelt hjertesmykke. Jeg tegnet det og, men så ble det viktig for meg å fortsette å bruke tyren min i alt det jeg gjør. Det var en prosess det også, for det er ikke alle som vil ha tyr. Men jeg må minne meg på at jeg lager jo ikke smykker for alle… 🙂

Amuletten ble istedet laget med essensen av indre styrke, og indre kjærlighet til deg selv. Fordi dette har også vært en enormt viktig prosess for meg de siste årene.
Alle har jo hørt at «du må elske deg selv først…», ikke sant?
Og det er noe i det. Faktisk ganske mye.
Det aller viktigste forholdet du må jobbe med, det er forholdet til deg selv. Det er jo deg du er støkk med resten av livet, hver eneste dag.

Nei, det er ikke lett, det tar noen runder, kanskje noen år. Og jeg tror det er nødvendig for oss som lever nå, som er voksne nå, å ta denne jobben.
Lykke er indre arbeid.
Og man trenger styrke for å stå i hva som er lykke for DEG. (Ikke hva som defineres av media, venninner eller foreldre. Alle har sin måte å finne lykke på.)

Det aller viktigste jeg kan lære ungene mine er å være trygge på hvem de er. Og det er ikke lett det heller, men jeg tror vi er med på å så noen viktige frø for fremtiden.
Vi er her så kort, og er en del, stor eller liten, av en større helhet. Det ansvaret må vi ta.
Vi må aldri slutte å tro vi er uviktige, eller at det vi gjør ikke har betydning. For det har det. Vi påvirker hverandre fra kort og stor avstand.
Og det er aldri for sent å starte. Men start inni deg selv.

Det er derfor jeg produserer tyren, uttrykker meg gjennom den. For min skyld. Og kanskje den får noe å si for noen.Da har jeg bidratt til en liten endring, og det er en av oppgavene man har som kreativ sjel. Andre skal bidra med andre ting. Det verste er å ikke gjøre noe i det hele tatt…

Så hvis du bærer på en ide; start. Gjør litt. Enten det er kreativt, som tegne, skrive, male, eller en ny retning du drømmer om å ta.
Det kan bety noe for noen. Og det betyr ihvertfall noe for deg!

Line

kunst bilde

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *