Endelig er den inne igjen!

I sommer ble vi utsolgt for dette gullsmykket! Nå er det på lager igjen! Smykker i gull , ekte eller uekte, er superhot sammen med sort sølv! Smykker i sort sølv gir det hele en ekstra edge, og det vil bli flere modeller av dette slaget fra meg i høst!

Smykket i gull, som du ser under, er støpt i smykkemetallet Tambak. Et uekte metall, men det passer godt som smykker fordi det er samme metall tvers gjennom. Ingenting som flasser av – og det kan pusses hvis det blir mørkere. Noen liker at det blir mørkere også, og patina kan være veldig flott!

Bær anhenget sammen med dine andre favorittsmykker, heng det på et hvitt sølvkjede eller et double kjede.

Gull blir ikke kjedelig, ihvertfall ikke med tyren i fokus!
Alle burde ha et power-smykke! Et som minner deg på å stå med begge beina stødig i det som betyr noe for deg. Og ikke la deg knekke av motgang. Vi har det alle sammen. Men vi har også samme mulighet til å komme oss videre 😉

Line

gullsmykke anheng smykker gullsmykke gull halssmykke

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *