Alle kvinner bør ha et smykke som gir dem styrke!

Et halskjede, et armbånd eller et par øredobber – kan gjøre noe for både selvtillit og kraft.
Det er derfor jeg lager oksen, bruker tyren som symbol i nesten alt jeg gjør. Den har gitt meg enorm kraft, og vilje, og ikke minst fokus til å gjøre det jeg vil. Når jeg ser den, blir jeg minnet på at jeg har gjort et valg, og det er å være modig…

Alle snakker om å følge drømmen sin, og det å være tøff nok til å gjøre det.
Jeg får stadig høre at andre synes jeg er tøff og modig. De blir ikke alltid møtt med et nikk, men kanskje et skjevt smil. Jeg føler meg ikke alltid sånn.
I starten, så måtte jeg virkelig jobbe for det. Jeg er jo ingen stålkvinne, jeg har i overkant mye følelser og tanker om ditt og datt. Det tror jeg jeg alltid vil ha.
Men å ha trent opp modighets-muskelen, det har jeg gjort ofte. (Og det er vel den eneste muskelen jeg trener også :D)
Det var også helt nødvendig for egen psyke at jeg tok tak i hele meg, og sluttet å være en skygge av den jeg hadde lyst til å være.

Det kommer ikke av seg selv, og man blir aldri helt kvitt hverken frykt eller tvil. Men man kan leve modig. Stå i det man velger å stå i.

Det å ha brukt tid på å finne ut hvem jeg egentlig er, det er det som gjør at jeg «følger drømmen» og lever modig, fordi jeg vet at jeg ville sviktet meg selv hvis jeg ikke gjorde det.
Og for meg, ville det vært veldig ille. For mann og barn også. Når jeg er ute av sporet, er det jo de det går utover!

Og for meg er det ikke bare det å ha «drømmejobben» som er viktigst. Det er å se helheten, og hvordan alle delene av livet skal henge sammen.
Det er å finne ut hvordan jeg funker i alle situasjoner, og hvordan ting mye lettere faller på plass når jeg er ærlig med meg om hvordan jeg har det i situasjoner som oppstår. Noen ganger må jeg tilgi meg selv, eller andre, være raus eller sette ned foten. Flytte, endre og opprettholde grensene.

Det er også viktig å «følge drømmen» når det kommer til mann, barn og venner. Hvem vil du omgi deg med? Hvordan vil du at forholdet til ungene skal bli når de er store?
Når du vet hvem du er, så kommer også de tingene du vil.
Livet er en liten lek, med tap og gevinster, og livet slutter aldri å utvikle seg når man ser det på denne måten. For etter hvert som man beveger seg nærmere den man er, så oppdager man nye ting, og så endres kursen igjen. Det å VELGE å se på livet som et spill og en lek, har gjort alt mye lettere for meg. Da må jeg ta ansvar, samtidig som at det er lettere å la ting gå.

Jeg synes det er veldig spennende, det å se hvor mye man kan få ut av livet, med utgangspunkt i der du er. Det nytter ikke sitte å drømme om noe som er milevis unna. Finn det som er rundt deg, og se mulighetene i å bruke de som springbrett. Og TØR å omfavne det du liker, prøv det ut!

Og finn deg et smykke som minner deg om kraften din! Bær det med glede, kun for deg selv, og hvordan DU velger å leve, er det ingen andre som har noe med. Stå i det 🙂

Et lite morgensukk fra meg, i rosa morgenkåpe (fra en herlig tur med ungene til The Reef), som idag velger å være treg. Nesten litt lat. Idag skal jeg bare kose meg!

Line

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *