Armbånd kan også brukes som halskjeder!

Jeg liker minner.
Jeg liker armbånd, halskjeder og ørepynt av kvalitet, og gjerne hvis de er litt forskjellige fra hverandre i uttrykk og allikevel kan kombineres og brukes om hverandre! Og jeg er svak for sort sølv… det ser du i den nye BRAVE kolleksjonen! Sort sølv passer både til hvitt sølv, diamanter og gullsmykker!
Og smykker som har blitt gitt meg som et minnesmykke, eller har essensen av et minne – liker jeg ekstra godt!
Jeg har en stor samling, etter mange år med smykkelidenskap, det skal jeg innrømme. Ikke så mye dyrt og eksklusivt, litt spesielle smykker har det jo blitt, men noen er helt enkle, og de kan fint brukes til det meste!

Idag fant jeg frem et gammelt slangekjede, to litt for korte armbånd – og sammen med en tyr i oksidert sølv, ble det en litt bohemsk miks. Slangekjedet er lett oksidert det også, men det er fordi jeg ikke har pusset det. Akkurat med dette, synes jeg det er finest upusset. Men vil du pusse opp smykkene dine, har jeg et innlegg om det her: Stell av smykkene.

Armbåndene jeg har brukt er et klassisk stjernearmbånd og et oksearmbånd. Her kommer oksen i nakken, men lenken er grovere, så den er en fin kontrast til slangekjedet!
Sammen blir det tre lag med smykker. Som betyr noe for meg.

Lek deg med smykkestyling – du har helt sikkert noen emaljehjerter, lykketegn eller stjernetegn som har lyst til å lufte seg litt!

Ha en fin mandag!

Line W.

gullringer
Bildet er tatt av min supersøte forhandler www.alletidershjem.no

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *