Øredobber og studs – du kan bruke til alt!

Denne sommeren har jeg kun hatt øredobber som tilbehør – DISSE er fast med meg, på stranda, fjellet og sykkelturen!
De kan pusses, og de tåler godt vær forandringer!
For smykker tar til seg det ene og det andre. Kroppen din skiller ut forskjellig, avhengig av perioder, sykdom, medisiner, detox osv.
Det er lurt å ta en ekstra kikk på smykkene i blandt (det er mange som går rundt med upussede smykker og selv om jeg liker patina, er det finest om smykkene får glansen sin tilbake i blandt!) og HER deler jeg tips til hvordan du pusse smykkene dine!
Smykker som har samme metall tvers gjennom, de av sølv, gull og tambak, kan alltids pusses opp igjen uten at du behøver å være redd for at en overflate skal flasse av. Dette gjør at smykkene dine varer og varer! Stell pent med de, så kan du bruke de i åresvis!

Har du spørsmål angående smykker du har kjøpt hos meg – bare ta kontakt med meg, så får du veiledning til akkurat ditt smykke!

Fortsatt god sommer!

Line W.

bilde_montasje_oredobber

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *