Good morning my stud <3

Det er lysere dager og det virker inn på absolutt alt! Ihvertfall for meg. Jeg kommer meg mye raskere gjennom det som skal gjøres, og jeg nyter mye mer. Jeg er ikke veldig glad i vinteren for å si det sånn… så jeg gleder meg stort over at sola titter frem. Kaninen min slippes ut før jeg drar på jobb og det er vanskelig å få tak i henne om kvelden. Det er godt for hver en stor og liten sjel med lysere tider og bar bakke!

Good morning my stud! Det er vel hyggelig å bli møtt med den hilsenen, hvis du er mann – og det er moro med ordspill. Jeg tenker selvfølgelig ikke på en mann, når jeg sier STUD! 😀
Nei… jeg tenker på disse her…. mine små, nye øredobber! Runde ørepynt i sølv, som passer til hva som helst! Og noen av dem har en «stud» (okse) på seg også.
En liten signatur som understreker at dagen skal møtes med modige skritt. Kanskje mot eller sammen med en stud! (Ja nå mente jeg en tøff mann…)

Ha en nydelig fredag – og sjekk ut den siste bloggposten, der er det en liten bonus til deg som liker disse øredobbene i sølv…

Line

2016-04-07 15.00.22 studs_ss16

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *