Brud i nød

Kl 9.15 idag tikket det inn en melding på telefonen: «Er du hjemme? Er du våken?»
Jeg, i pysj og håret til alle kanter, og kun en slurk kaffe innenbords – «Jeg er våken».

Det var Elin.
Kl 9.45 møtte jeg noen damer som var klare for bryllup, idag, men de var ikke klare for at bruden skulle fryse!
En brud i nød, som trengte en fuskepels-bolero til sin utendørs vielse. Og hvis vi kan hjelpe, så gjør vi jo det! Selv om vi «egentlig har fri».
Vi har jo egentlig «Alltid åpent». Både hos Elin i Drøbak, og hos meg i Ås.
Idag kunne vi hjelpe en som manglet noe i siste liten.
Og det er bare veldig hyggelig!
Morgenen ble ekstra spesiell fordi man får også et lite innblikk i starten på en dag som skal bli veldig spesiell. Det er en del av måten vi jobber på som gjør jobben ekstra fin.

Som selvstendig er det også viktig å kunne knytte noen bånd med «kollegaer». Noen som kan hjelpe når du trenger det. Som idag, når Elin kunne ringe til meg, og spørre om jeg kunne hjelpe til.
Man blir fort veldig alene, når man ikke har nettverk. Og det er vanskelig å drive «butikk» når man skal sjonglere det hele med små barn, eller mye tid med barna, faste åpningstider og fleksibel tid. Det er ikke alltid det går.
Så derfor har vi «Alltid åpent».
Ja, du kan ringe oss kl 9 om morgenen, du kan sende en sms kl 22. Jeg har som regel ikke åpent julaften. Ikke enda ihvertfall. Men jeg kan alltids møte deg 20 min på morgenen!

Jeg synes denne formen fungerer fint for meg. Og det gir mye tilbake. Fornøyde kunder og god hjelp når man står der i «siste liten». Det er jo også sånn at de fleste tror du har åpent fordi det har «alle». Og så kommer de til stengt dør. Da er det også bare å ringe!

Noen ganger kan vi jo ikke. Men vi strekker oss langt for å få det til – det er jo en jobb vi virkelig brenner for – og kanskje vi har med oss en liten tass med store øyne, men sånn er det nå.
Og det blir jo ekstra personlig av sånt. Og det skal det være. Hos oss handler du av den som ar skapt produktene. Som har holdt hver og en av produktene i hånden og hatt en tanke bak det hele.

Vi håper du kan ringe oss når du trenger det. Vi gjør det vi kan for å få til noe!

Ha en fin påske – enda noen dager igjen til å fråtse i sjokolade <3

Line

Elin Henriksen Billing er min kollega i kolleksjonen «Kalvedans» og Grunder av «Bryllupslounge». Hun holder til i Åsveien 70, Drøbak.

Fotograf: Eline Jacobine

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *