Uke sju

Nå har det vært noen veldig hektiske uker, så forrige uke tok jeg meg noen etterlengtede fri dager. Det gjorde godt!
Men så skjer det ofte da, at kroppen allerede har sagt i fra en stund, og da smeller det 🙂
Så i stedet for å male gulvet i lokalene i Ås i helgen, gikk vi i tur og orden på en skikkelig omgangssyke hele familien.
Så lokalet sto der og så veldig tomt ut, og folk begynte allerede på mandag å spørre om vi hadde gitt oss. Men det har vi jo selvfølgelig ikke! 🙂
Mannen til Trude gikk i gang og nå legges snart andre strøk!
Det blir så lekkert!
Gleder meg til å lage ny utstilling!

Så.. her er hva jeg jobbe rmed akkurat denne uken! (bortsett fra å pleie syke barn!)

1. OKSESLEPP! Denne uken planlegger jeg videre på «Vip-Kvelden» med «Okseslepp» – Har du lyst til å komme? Dette blir en hyggelig Vip-Kveld med Goodiebags, visning av  nyheter og eksklusive tilbud!
Klikk deg inn her for å melde deg på!

skinnsmykkeEn helt ny ørepynt-kolleksjon skal presenteres, et nytt smykke-system og andre tøffe, fearless designs!
Du er hjertelig velkommen til denne kvelden, det eneste du må gjøre er å melde på hvor mange som kommer! Det er begrenset med plasser og du vil få en bekreftelse på at plassene er reservert!
Arrangementet er selvfølgelig helt gratis!

2. ØREPYNT! Forrige uke lagde jeg et par helt nydelige ørepynt i rosegull til en kunde! Her ser du de:
rosegull_adoreDette satte i gang en helt egen liten ørepynt-kolleksjon som jeg har gått å tenkt på lenge! Så denne uken sitter jeg på verkstedet og lodder stifter bakpå noen fine ørepynt-emner som skal tilbake til Edelmetallstøperiet AS (som er de som støper smykkene mine. Veldig dyktige folk, kortreist produksjon og en super samarbeidspartner!).
Husk at jeg gjerne lager smykker på spesialbestilling! Det er kort vei til produksjonen og kvaliteten er helt super!

3. BEDRIFTSKVELD! Onsdag kveld kommer Enebakk Bygdekvinnelag på besøk til Elin`s butikk i Drøbak. Dette gleder vi oss veldig til! Her skal vi presentere bedriftene, samarbeidskolleksjonen Kalvedans og gi en mini-visning!
Bedriftskvelder er veldig gøy, og noe alle kan booke hos oss! Det er en hyggelig måte å ta med en gjeng fra egen bedrift/laget/forreningen og få litt dypere innsikt i hvem vi er og hvordan vi jobber. Vi kan også bidra med enkel servering om ønskelig!

4. NOK TID! Dette er ferskvare, og jeg har de siste ukene kjent på at ting går så fort, og det er så mye å gjøre. Det er bra det, men det er ikke alltid like lett når det går fort, og man er liten. Jeg bruker dette mantraet «NOK TID» – for å roe meg og ta ting med ro. Jeg har faktisk all verdens tid. Jeg ønsker å bygge et solid merkevare, og det vil ta den tiden det trenger. Noen ganger er det greit at det fyker unna – da skal det jo det. Men jeg må huske å puste litt også 🙂

5. STENGT. Denne uken har mini-boutiqen stengt pga oppussingen, men ta en tur innom Nettbutikken! Jeg tar opp forhåndsbestillinger på Lovedrop – ringen!

Line

line_offwhite

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *